Edakk Güzel anneler aranızda 4 buçuk aylık başlayan oldumu ben hafiften tattırmaya başladım şeftali yoğurt vs veya bi düzen olusturdubuzmu tamamen basladıysanız
boncukhaniminannesi Edakk canım merhaba biz 5+23 günlüğüz bende 4.5 ay tadimlara başladım ama öyle aman aman değil minik minik tadimlar şimdi çoğu şeyi yiyor kızım bide anne sütü alıyor
Tiredmomy Edakk be 4 aylıkken başladım meyve sebze suyu ağırlıklı olarak veriyorum ama çok değil örneğin kabağı buharda haşlıyorum suyunu veriyorum aynı şekilde patates havuç yaptım püresinden verdim beğenmedi:) mevyeyi de aynı şekil yapıyorum ama cam rendede eziyorum suyunu püresini veriyorum az az meyveyi sevdi yiyor
Edakk İnstasa bazı insanları takip ediyorum 4 aylık olmadan başlayan var biz artık 5 giriyoruz kayınvalidem bugün şeftali verdi çok sevdi yedi 🥱
GizemCemre e_yildiz1 şeftali armut salatalık küçük dilim kesip emdiriyorum baya da hoşuna gidiyor e bebekte fileli meyve sebze süzgeçleri varmış ondan alıcam filenin içine meyveyi koyup emmesini sağlıcam ☺️Direkt şuan eline veremeyiz Allah korusun boğazına kaçabilir
Edakk Bende yoğurt daha erken diye düşündüm tam 5 aylık olsun öyle vericem ama meyve vermeye karar verdim şeftali armut muz 👌🏻
Deletedmom5 Edakk ay ne kadar ters insanlarsınız ya vallahi size anladığınız dilden konuşmak lazım saygısız
Deletedmom5 Edakk ay ne banane heryer söylüyor ilk 6 ay sadece anne sütü diye neden 3,4,5 değilde 6? Cahil. Yazacak çok şey varda senin gibisine oturup zaman harcamam ben yürüde insan gibi nasıl cevap verilir dersini al işlerse tabi.
Edakk elmalikurabiye sebebi su, kilosu normal ama artık eskisi kadar sütüm gelmiyo doyduğunu hissetmiyorum bende her ihtimale karşı tattırdım olurda bisey olursa başlarım diye