Deletedmom006 Nnur benim bebe hepsini icmiyor her saat istiyor ve 30-60 max iciyor. Valla mama dokmekten biktim. 4 ay olcaz acaip huylar edindi. 3 saat bekleyemiyorum ortaligi yikiyor. Beklemesem mama yemiyor bir olcekle karin mi doyar
Sedaeva Nnur 3 ay 25 günlük kızım 3 saatte bi 120 cc içiyo.bu aralar 2.5 saat olunca istiyo acıkıyo sanırım geceleri de genellikle 3 bçk 4 saatte bir veriyorum.
ozgeee Arkadaşlar benim bebeğim 1 ay 27 günluk 4 saatte bir 150 cc iciyor çok mu ya doktor ne kadar isterse o kadar verin diyor bazen 120 cc yapıyorum 3 saate bir istiyor o zaman benimki çok mu obur aranmaya devam ediyor 120 cc az veremiyorum
Neftis80 Arkadaşlar merhaba aranızda yeni katıldım 14 günlük bebeğim var doğduktan sonra küvezde kaldı orada biberonla beslendiği için ne yaparsak yapalım memeyi veremedim 😔. Sütüm de çok yok ama yine de sağıp biberonla veriyorum, tabi ki mama da veriyoruz . Bugün Dr a gitmiştik ama sormayı unutmuşum,mama verdiğiniz için su veriyor musunuz?
dodo Nnur yaklaşık 3 aylık. 2 saatte bir 90. Bebekten bebeğe değişiyor aslında. Bebeğiniz ne kadar içerse o kadar.