Deletedmom006 Nnur benim bebe hepsini icmiyor her saat istiyor ve 30-60 max iciyor. Valla mama dokmekten biktim. 4 ay olcaz acaip huylar edindi. 3 saat bekleyemiyorum ortaligi yikiyor. Beklemesem mama yemiyor bir olcekle karin mi doyar
Firdevsturan Nnur 24 saat boyunca mı 5 defa veriyorsunuz aldığım mananın kutusunun üzerinde 5 defa 4 buçuk aylık 180 ml gösteriyor
Nnur 2 ay 25 günlük genelde 3 4 saatte 100ml veriyorum. Buaralar 2 saat dolunca ağlamaya başlıyor acaba doymuyor mu diyorum. Egerki inat etmrzsse emzirmeye çalışıyorum bazen keyfi isterse emiyor bazende hiç emmiyor. Ama diyorum ki 3 saat olmadi açıktimi ki diye düşünüyorum 100ml içiyor
Firdevsturan Nnur Mamaya bende yeni başladım kızım emmeyi bıraktı beni emmesini çok istiyorum 3 saat aç bıraktım beni emecekmi diye emmiyor inat ediyor ağlıyor 2 saate bir mama veriyorum ne güzel içiyor
Ozgecan3 Nnur bazen 2 bucuk saatte içtiği oluyor haklısınız bn de bebrk sonuçta diyip saati beklemiom
Nnur Firdevsturan benimkide arada keyfi gelecekte emicek yani öyle söyleyeyim. 2.ay 25 günlük 100ml mama veriyorum. 3 saatte ama bazen 2 saatte ağlıyor acıkıyor mu acaba diye düşünmüyo değilim.
Nnur Firdevsturan biryerde enfazla 6 7 yazıyordu ama ben 5 defa veriyorum egerki aralarda emmeyi bırakırsa bub6 olucak yani
Nnur Firdevsturan KumsalPoyraz Firdevsturan Birde öyle deniyeyim ozaman kızlar. Normal ise ıyi bari içim rahatladı. Kendi kendime vicdan azabı çekiyordum kiza mama depoluyorsun diye