Nvn09 Busecngz merhaba instagram adı emzirme danışmanı mi? Pek çok sayfa çıkıyor bulamiyorum hangisi acaba?
mhmtarskbrkrdl Busecngz çok sagolun ALLAH razı olsun inseALLAH ben eşimle konuştum bizde sipariş edicez aynı caydan
BerenBeril Asya12 dilruba demirezer diye ismide çıkıyor yazınca profilde kendi resmi var kıvırcık saçlı
ESMA111 Busecngz merhaba , kim satın aldı acaba. işe yararsa onunla konusalım ona gore ben de alırım dilruba hanımdan. 😊
Bebus Busecngz merhaba bebeğiniz kaç aylıkken kullanmaya başladınız çayı ? Çaydan önce kaç cc çıkıyodu sütünüz ?
BerenBeril Bebus bende dün içmeye başladım sanki farketti psikolojik mi bilmiyorum ama biraz arttığını hissettim inşallah öyledir
Deletedmom379 Merhaba. Bende dün aldım ama sanki bı etki etmedi. Hatta daha da azaldı gibime geldi. Böyle bişey mümkün olabilir mi siz nasıl kullandınız 🙏 Busecngz
Melikeaknnn Deletedmom379 azalmasi mumkun olamaz duzenli ogunlerimizi yiyin 3 lt su icin ve duzenli de cayi kullanin
Melikeaknnn Deletedmom379 sabah ogle aksam yemeklerinizi yiyin ve uc ogun anen cayinizi icin suyunuzuda bolbol