Ertugrulunannesii Sleepy kullanıyoruz 12 günlüğüz henüz ama bebeğimin hep çişi çıkıyor dışarı bu yüzden de bebek bezini değiştirmeyi düşünüyorum. Hangi bebek bezini ne kadara alıyorsunuz ?
Emir29 Ertugrulunannesii bizimde ilk başlarda öyleydi hatta sikayette bukundum ama şu an sıkıntımız kalmadı sizinti olmuyo hic sanırım bebek küçük olduğu için oluyodu bezinin numarasida önemli 1 kullanıyorsaniz 2 yi deneyin birde
Minnakyavrum Ertugrulunannesii canım haggies aldım çok memnundum ne sızdırma ne bisey.. onunda üretimi durudanmış sanırım molfixe geçtim bandi hiç yapışkan değil begenmedim
Ertugrulunannesii Emir29 evet 1 kullanıyoruz elimde 2 numara da var ama Bebeğim 3360 gr 2 numaraya şimdi geçilir mi ki
Ertugrulunannesii Minnakyavrum evet huggies üretimi durdurdu kullanacaklar da marketteki son kalanları alıp stok yaptı
Htcomerasafyuce Ertugrulunannesii canbebeyi kullaniyorum 3 aydir cok memnunum taşırma vs hic bisey yapmadı her markette ayni giyat 27.90 😊 tavsiye ederim 👌 yani ben memnum kaldım
Kahvegerek Htcomerasafyuce bende doğduğundan beri canbebe kullanıyorum çok memnunum bizim fiyat 34₺ 🤔
damlahira Ertugrulunannesii prizma kullanıyorum büyük alıyor eşim fiyat bilmiyorum indirimleri takip ediyor😂
zehirlizakkum Ertugrulunannesii bende sleepy ve Canbebe kullandım Canbebe pişik yapıyo. Sleepy çişi dışarıya veriyo şu an ben de arayış içindeyim gönül ister prima kullanayım ama çok pahalı
Ertugrulunannesii zehirlizakkum ya 1 kere alınmıyor ki bez sürekli gideceği için fiyatı da çok önemli
Htcomerasafyuce Kahvegerek alla alla yenimi oldu o fiyat o zmn simdilerdr olmuştur ben en son 2 hafta once hatta toplu aldim 6 paket 27.90 dı o zmn şimdi zamlanmis bi o kalmıştı zaten 🤨
melikesevereker 19 günlük bebegim bende en baştan beri sleepy kullanıyorum geceleri gündüzleri de soffio kullanıyorum a101 deki
Kahvegerek Htcomerasafyuce hep o fiyata aldım ben demek ki bizim markette var bi sıkıntı. Yenilenmiş ama canbebe geçen aldık farketmedim eskisini almışım. Yenisinin önünde kilit işaretleri var eskisinde yok
Aybk Ertugrulunannesii ben hala kesinlikle sleepy den memnunum 3 numara ya geçtik hala aynı bozulmadı, siz yenidoğan mı kullanıyorsunuz peki hala oda tasırma yapabilir
Laurenkiz Merhabaaa, prima, canbebe ve molfix kullandım, sık sık değiştirmeme rağmen pişikten kaçamadık.. ilk günlerde kullandığımız ve şu an devam ettiğimiz ebebek in kendi ürünü baby&me yi tavsiye edebilirim, gece uykusunda 4-5 saatte bile ne pişik ne kaçırma..diğer denemelerimde 2,5 saati bulmadan değiştirmek maalesef bezi çabuk bitirmemize neden olmuştu, şuan 2 numara baby&me kullanıyoruz fiyatı 25₺Online sipariş ediyorum. Sağlıklı günler🙏🏼
Emir29 Ertugrulunannesii anladım erken olur şimdi ben 4 kilodan sonra geçmiştim. Dedigim gibi o aylarda bende çok sıkıntı çektim ama artık hic olmuyo memnunum sleppden