Bigaboy İyi akşamlar anneler, bizim yarın aşı günümüz yardımcı olur musunuz 🙋🏻♀️ 📌kol, bacak neresinden olacak 📌yan etkileri oldu mu 📌sonrasında keyifleri nasıldı bebeklerinizin 📌banyo yapmasında sakınca var mı 📌öncesinde Calpol&Dolven verdiniz mi 💕 TEŞEKKÜR EDERİM 💕 👶🏻BEBİŞLERİMİZE İYİUYKULAR 👶🏻
Elifmom Bigaboy iyi akşamlar. İki bacaktan da oluyo. Biraz huzursuzluğu ve ateşi oldu bizimkinin parol verdık. Banyo yapmasında sakınca olup olmadığını hatırlamıyorum ama ben yaptırmamıstım.
Baynimir Bigaboy bugun olduk bizde. Sonrasinda uyku hali oldu, aksama dogru da huysuzlugu artti ama atesi olmadigi icin ilac vermedik. Asinin oncesinde sakin calpol, dolven vermeyin asilarin etkinligini azaltiyormus. Sonrasinda atesi yukselirse verirsiniz.
Balcocuk2 Bigaboy iki bacaktan bir tane de koldan toplam 3 tane huzursuzdu huyu suyu baya değişmişti ateş olmadı ama huysuzluk başlayınca ateş çıkar düşüncesi ile bir çay kaşığı parol vermiştim banyo yapmasında sakınca yok demişti hemşire
Bigaboy Elifmom yarım saat öncesinde mi verdiniz. Ben yarım fitil yapmıştım geçenkinde hep 2bacaktan hem koldan yaptıklarında
Bigaboy Baynimir bana ebemiz söylemişti çay kaşığı şurup yada yarım fitil yarım saat öncesinden diye bir önceki aşımızda ondan sizlere de sormak istedim yapıyormusunuz
Elifmom Bigaboy yok ateşi olmadan yada aşı öncesinde vermedim baktım biraz yukselıyo ateş oyle verdim
Zmrasevgi Bigaboy calpol verdim sonrasinda 2 gün sonra banto yatırdım canim iki bacagina yaptılar biri zaturre asisi biri de 5li taramaydi galiba
Slalaylau Bigaboy dün yaptırdık iki bacaktan oldu keyfi gündüz gayet yerindeydi ama gece uykuda ağladı zorladı biraz bizi ama farklı nedenleri de olabilir bunun bu ay uyku gerilemesi yaşayabiliyor bebekler ve biz şehir değişikliği yaptık falan ondan olabilir. Bu aşılar 2 . Ay aşısının 2. Dozu banyo yaptırmada sakınca yok diye biliyorum ama yaptırmadım dün bugün su değdi aşılarına bişey olmadı
Bigaboy Slalaylau gerçi bu günden yıkadım ben belli olmaz diye😉 inşallah bizimde sakin geçer ateş olmaz🙏🏻
Gulcin25 Bizde aşı dün olduk çok huzursuz ateşi yok ama devamlı ağlıyo uyumuyo ağrıca sağ bacağında da şişlik kızarıklık oldu buz koyuyorum ama gelmiyo ebeyi arayıp sordum önemli bisey değil dedi
Bigaboy Gulcin25 geçmiş olsun canım. Benimkinin de sol bacağı kızarıklık ve şişlik olmuştu geçenkinde 10günde geçti kasma yapmış ilaç dağılmamış.sakın ovalama çok narin şekilde buz koy çek saat başı bana ebe öyle söylemişti.
Meltemege Bigaboy Bizimki gündüz huysuzlanmadı ama gece uyuttum bikaç saat sonra baktım ateşi 39.5 tu hemen duşa soktum fitil verdimşükür düştü ertesi günde ağrısı vardı heralde mızmızlandı calpol verdim bacağı biraz şişti o gece saat başı saati kurup kontrol ettim bidaha ateşi çıkmamıştı her çocukta farklı oluyor bence sen yinede gece kontrol et canım 😉
Bigaboy Meltemege çok geçmiş olsun.💕 Geçende olduğu aşıda tek bacağı az şişmişti ateş yapmadı inşallah rahat atlatırız 🙏🏻
Fneva Bizde bugün vurulduk iki bacaktan ve koldan menenjit aşısı vuruluyor isteğe bağlı yaptırırsanız 228 tl bu arada bilginiz olsun😊 4-6 ve 13. Ayda olmak üzere toplamda 3 doz vuruluyor onun haricinde sürekli bir huzursuzluk hali içerisindeydi tam anlamıyla ağlamasada çok mızmızdı suana kadar ateşi çıkmadı ama uykuya geçişte çok zorlandı hatta tam Dalana kadar bile sürekli içini çekti. Doktorumuz 48 saat yıkamanı önermiyorum dedi Ateş çıkabilirmiş bu çok normal herhangi başka bir durum olmaz sadece menenjit aşısının yeri biraz şişip kızarabilir endişe etmenize gerek yok dedi 😊