Deletedmom348 merhaba canım bende 3 gün kuralı ile bütün sebzeleri meyveleri denedim öylesi iki sebze iki meyve karışımı yapabilirsin blender geçip örneğin havuç patates - kabak patates - kabak havuç bu şekilde denediklerimle ilerleyip irmik ve prinç ınu yulaf unu ile kavanoz mamaları yapıyorum simdi öğlenleri 1 çay bardağı yiyoruz 7 buçuk aylığız. Ayrıca taze fasülye de deneyebilirsin önce 3 gün kuralı sonra havuçla benim oğlum bayılıyor. Kırmızı biber deneyebilirsin püreler ine sonra karıştırırsan. Meyveli kavanoz mamalar yapabilirsin yulaf unu prinç unu ile.bebek sütlacı yapıyorum organik 1 yemek kaşığı prinç yarım çay bardağı suda haşlayıp 1 yemek kaşığı prinç unu sa 1 su bardağı suda pişirip prinçleri çatalla ezip karıştırıyorum zerine de 1 2 damla Pekmez biraz biraz pütürlü vermeye başladım bende sürekli kıvamlı blender olunca çok az bişey gelse bile öğürüyordu şimdi birazcık yemeye başladık ama ne zaman normal gıda gibi yer bilmiyorum o konuda endişeliyim bende inşallah püre bebeği olmaz diyorum daha küçük olduğu için zamanında vardır diyorum bakalım size afiyet olsun güzel geçsin ekgıdanız inşallah 🤗🙏🏻