Flamingom Deletedmom348 kendi yiyince daha iştahlı oluyor oyuna dönüyor ama yapcak bişey yok. 13 aylığız catal kullanıyoruz diğer eli blw ama hala 😂ama o aylar tadım oldugu için keşif vakti bolbol farklı sebze tanıtın ilerde rahat oluyor.
Deletedmom348 Flamingom evet bende o düşüncedeyim ben eline veriyorum yine😂çok komik ve stresli oluyor
Deletedmom348 Kekmez evet irmiğe karar verdim bende canım. Kabak çok az bal kabağı ve havuç koydum Buhara. İrmik ekleyeceğim sonra
Dn123 SheShines denediğin sebzeyin3 gün şeklinde veriyorsun birinci gün bir çay kaşığı ikinci gün bir tatlı kaşığı 3. Gün bir yemek kaşığı şeklinde. Alerji riskine karşı. Huzursuzluk alerji yapmıyorsa başka sebzeye geçiyorsun
Dn123 Deletedmom348 brokoli o ayda veriliyorsa mutlaka dene ben suda brokoli havuç kabak haşlayıp ezip üzerine sarinsakl yogurt gezdiriyorim. Yiyor. Bende taze fasulye lahana falan vermiyorum daha. Yogurdu yemiyorsa içine incir armut elma falan rendele yer öyle
Deletedmom348 Dn123 brokoli bu hafta içi deneyeceğim inşallah 🙏soğan sarımsak da bu hafta içine deneyeceğim bakalım. Yoğurdun her türlüsünü denedim canım yemiyor