OzgeOzkan Kvldn7 vacum mop pronun yüksekliği kaç cm acaba ? Eşyaların altına girebilmesi açısından sordum. Pro olmayanla farkını biliyor musunuz bı de 🤔
Kvldn7 OzgeOzkan lds lazer navigasyonu var görerek harita cıkartıyo elinizle almadıgınız sürece kafası karışmıyo bi alt pro olmayan ise gezerek harita cıkartıyomuş en ufak engelde kafası karısıyor ve haritayı siliyormuş
Kvldn7 OzgeOzkan eviniz büyük ise proyu tercih edin ben şahsen 500 fazla verip pro alıcam pişman olmamak adına 🙈
Gzdzeynep Huma_65 biz telefon internetinden paylaşım vererek bilgisayardan internete girdik onu söylemeye çalıştım yani wifi gibi görüp bağlanıyor öyle yapabilirsiniz demek istemiştim neyse hayırlı olsun alacağınız süpürgeniz
Mirzafeyza2020 Huma_65 hele köyü kaynanası olanı düşünsene bi gelcek evde robot nasıl çatlar sinirden gelin hanım oturuyor diye 😂bilirsin ki kaynanalar oturan gelin sevmez 😂😂
Huma_65 Mirzafeyza2020 aynen de valla umrumda değil artık arkamdan ne diyorlarsa desinler. Zaten onları taka taka dert ettim herşeyi kendime. Artık umrumda değil
Alya123 Gunesdogdu ya pardon da onu ben kullanmıyorum yorumlarıma baktıysanız bende alcam dedim 🙋🏼♀️ Süpürge önerisi istememiş olabilir ben fikrimi söyledim hepsi bu 😉
Gunesdogdu Alya123 kendiniz kullanıyorsunuz derken robot değil yani kendi calismiyor demek istedim sizin var demedim. Süpürge önerisi değil robot önerisi ya post o açıdan 😉
Huma_65 Gzdzeynep Hım ben anlamamıştım şimdi anladım. E öyle olursa çok güzel olur 💕siz şimdi bilgisayarı telin netine bağladınız. Sonra robotu bilgisayardan ayarladınız. Doğru anlamışım demi.
Kvldn7 Huma_65 3 bin verebiliyorsan takip et trendyolu bende takipteyim 3 bin civarı düşünce satın al ben geçen almadım 3050den smdi 3200 oldu mop proyu bende araştırdım moplu ve lazer haritalama özelliği var diğer modellerin sürekli kafası karısıyo haritayı siliyormuş
Ikraltan Ben de takipte kalayım bu ara çok düşünüyorum almayı ama Philips maraton mu yoksa robot mu alsam arasındayım benim evimde her odamda halı var mopsuz almak daha mantıklı sanırım değil mi ???
Huma_65 Ikraltan bence robot süpürge. Sen süpüreceğine o silsin süpürsün sende O sırada banyo wc ütü çamaşır hatta detaylı temizliğini çekmece düzenleme kapı pencere silme yemek yapmayla uğraşırsın.bebelere kendimize zamanımız olur ya. Saç taramayı unutmuşum
Gzdzeynep Huma_65 yok hayır siz telefonunuzdan paylaşım vererek robotu telefonun internetine bağlayabilirsiniz kurulum yapmak için diye düşündüm yani robot onu vifi gibi algılar paylaşım verdiğiniz için.
Kvldn7 Huma_65 birde şarjı daha cok dayanıyor vanda oturuyorsanız eviniz 150 m2dir en az bende Dbakırda yaşıyorum her yaz gelirim vana
Ikraltan Huma_65 bence de ne zamandır adam akıllı temizlik yapamadım :( evin her yerini süpürürsem temizlikmyaptım sayıyorum :((