Karansmom Bebeğim 5 ay 10 günlük artık küvet filesine sığmıyo yıkamak zulum oldu. E bebekte yıkama aparatları var kullanan var mı yada nasıl yıkıyosunuz ?
Sarikuzumalp Karansmom eğer destekli oturabiliyorsa banyo oturakları var e bebekte falan da var. Ben ondan aldım bim e gelmişti epeydir kullanıyorum aşırı rahat
Melinamm Karansmom canimbizde de ayni sorunu yasadik. Ben birgun banyoda kendimle beraber yikamayi denedim cok guzel oldu fileyi fln attim artik banyoda beraber dus Aliyoruz cok da kolay :)
ZehrAsk Karansmom 5 aylıktan sonra küvetinde oturtarak yıkadım 7 8 aylıkken destekli ayakta durduğu için duşakabin de tabureye tutunarak ayakta yıkamaya başladım fıskiye tutuyorum yani
Balkizlarim Karansmom ilk başta tek kolumla tuttum yıkadım sonra 5 ayında banyo oturtma apaaratlari var orda yıkadım 9 ayligiz hala orda yıkıyorum dogdugundan beri tek yıkıyorum 👍✌️😄
Karansmom Sarikuzumalp yavaş yavaş destekli oturtuyorum. Peki plastik küvetinde mi duşakabinde mi kullanıyosunuz ?
Karansmom Melinamm ne güzel :) bi kaç kere bende denedim ama fazlaca hareketli ve suyu seven bi bebek suyla oynamaya çalıştığı için kucağımda tutmakta çok zorlandım :(
Sarikuzumalp Karansmom duşakabinde kullanıyorum. Küvet eziyet ya indir doldur boşalt kaldır. Duşakabin içi mis oturak zaten yere yapışıyor altı silikon oturağa oturuyor kayma derdide yok. Sonra çıkar duşakabini kapat tamam öbür türlü küvet çok yorucu
Karansmom Balkizlarim tebrik ederim hala yanımda biri olmadan yıkayamıyorum mümkün değil sabit tutmak suyu ve küveti gördüğünde kendinden geçiyo çocuğum 😅
momyshark1 Karansmom 5 6 aylikke esimle beraber giriyolardi esim yikadiktan sonra bana veriyoru. Suan 1 yasina girmek uzere kuvetini dolduruyorum icine de top felan atip oturtuyorum hem oynuyo hemde yikanmis oluyo aradada babasıyla beraber dus aliyo
Smnl Karansmom 4.5 aylıktan itibaren duşa giriyoruz beraber. Tabureye oturuyorum kucağıma alıp yıkıyorum
Balkizlarim Karansmom benim kızımda çok hareketli 3 kız çocuk tercümesi diyelim ♥️ ya bak top falan koy oyalandir oturabiliyomu ?
Karansmom Balkizlarim maşallah 🧿🧿 açıkcası suyu gördüğünde ilgisini başka bişeye çekemiyoruz. O anda tek istediği doya doya suyla oynamak 🥴
Marinedeniz Karansmom birlitke dusa giriyoruz biz de :) artik kuvette sirtindan su dokerken ayaklanip kalkmaya basladi zorlanmaya basladm. O yuzden “/
Karansmom Marinedeniz ay bizde bizde. Birlikte duş alıyoruz sayılır ayağa kalkmaya çalıştığı için bende komple ıslanıyorum 😌
GY_1801 @Karansmom kızım 8 aylık oldu hiç file kullanmadım. Öncesinde küvetine yatırıyordum. Şu an tam oturabildiği için yine küvetinde busefer oturtarak yıkıyorum çok kolay oluyır. Artık için de oynamaya da başladı rahat oluyır benim için
Karansmom GY_1801 fileyle yıkamak için bile babasıyla büyük savaş veriyoruz 😂 bittikten sonra nefes nefese kalıyorum 😌
Marinedeniz Karansmom ben direk dus alcakmis gbi soyunup giriyorum canim :) pusetle banyoya sokuorm sacimi sampuanlayip hemen kucagima aliorum yikiyorum bebisimi sonra onu havlusuna sariorum yatak odasina gecioz :)
Esdoel Karansmom ben 5 aydan bero banyoya havlu seriyorum üstüne oturuyorum öyle yıkıyorum şuan 8 aylık artık daha kolay oluyor