Birkullanici Kızlar pek makyaj yapmam genelde bi mascara sürerim hafif göz makyajın ama fondöten hiç sevmiyorum şöyle cilt tonunu eşitleyecek bi krem istiyorum ama cc daha zararsız diyorlar siz ne kullanıyorsunuz hangi markaları kullanıyorsunuz
Deletedmom60 Birkullanici bu aslinda sivilce kurutmayı ve önlemeyi vaadeden bir nemlendirici fondoten veya bb krem degil medikal bi ürün ama rengi ten rengi şeklinde ben buny sürüyorum kusurları kapatıyor tüm günde kalıyor sivilcede çıkartmıyor üstüne 🥳
Tugbaa_46 Birkullanici ben farmasinin hem cc hemde bb kullanıyorum tabi direk bunu sürmüyorum farmasinin makyaj bazı var ilk yüzü nemlendirip üstüne makyaj bazını sürüp üstüne bb yada cc farketmez ikiside çok güzel sürüyorum sanki fondöten yokmuş gibi duruyor parlıyor
Bsrylmz Deletedmom60 rengi nasıl? Be bu markanın renkli güneş kremini yanlışıkla alıp kullanmaya çalıştım ama rengi koyu gelmişti biraz açık tenliyim🤦🏻♀️
Bsrylmz lilosbebek mishha bb bana çok ağır gelmişti kullanamadım az miktarda sürsemde yüzümde çok belli oluyordu 🤷🏻♀️
Bsrylmz Kesinlikle pure beauty kullanmalısınız ama öncesinde 15-20 dk önce yüzünüzü nemlendirirseniz hepsi güzel duracaktır birde akşamları yıkamanız gerek yoksa belli süre sonra sivilce yapar
lilosbebek Birkullanici Ben çok memnunum fondoten bile kullanmıyorum onu kullanmaya başladığımdan beri trendyolda Yorumları var oradan da bakın isterseniz
Bsrylmz lilosbebek yok tonuyla alakası yoktu yapısı tamamen ama cilt tipi ile alakalı olabilir kuruya dönük normal cildim var belki ondan kaynaklıdır, kuzenim çok memnundu ama o sürdüğünde de birşey sürdüğü belli oluyordu 🤷🏻♀️