Nilaynisa İyi geceler hanımlar. 53 günlük bebeğim var 5kilo 800 gr. Ben 2 saatte bir emziriyordum doktorum kilosu fazla 3bucuk 4 saatte bir emzir dedi ama bebeğim o kadar beklemiyor ağlıyor ne yapmalıyım?
InancDemir20 Nilaynisa iyi kılosu aslında okdr aşırı derecede fazla değil emzirceksin tabiki yoksa cocuk nasıl dursun
Melekk61 Nilaynisa aynı benimki de öyle 58 günlük 6 kilo doktor kızdı 3 saatte bir emzir 5 aylık bebek kilosuna gelmiş dedi ama bebeğim sürekli emmek istiyor🙄
Filizz66 Nilaynisa emzirdiğini sürece ne kadar kilo alırsa alsın önemli değil benim kuzenimin oğlu ayda 2 kiloya yakın almıştı zamanla zaten yavaş kilo almaya başlıyor yürüyüncede kilosu gidiyor doktoruna bakma eğer bebeğin emmek istiyorsa emzir keşke benimkiside istese de bende mama verebilsem sürekli
Merve-miray Nilaynisa Benim kızım da 60 günlükken 6.140 gramdı. Sadece anne sütü alıyorsa her istediğinde ver bence. Ben kızım ne zaman isterse hep verdim 2 saate 1 falan vermedim yani
bitterikolata Melekk61 iki aylıkken 6200dü ayrıca 2800 doğdu oğlum sadece anne sütüyle besleniyorsa hiçbir sıkıntı olmaz ki Nilaynisa
Benbiranneyim Nilaynisa sadece anne sütü alıyorsa sıkıntı yapma. Anne sütüyle obez olmaz. Zaten emekliyor yürüyor diş çıkarıyor derken bir bakmışsın kilo alımı bile durmuş. Şimdi ne kadar alırsa okadar iyi
InancDemir20 Nilaynisa sadece emiyorsa sanmam ama sürekli memede kalmak istiyorsa yalancı meme ver istersen o sırada oyalar
Badevehande Nilaynisa yoo benim kızımda 2 aylıkken 6 kiloydu sadece emzirdim 3 aylık 7 kiloydu 4 aylık 8 kiloydu ve arka arkaya diş çıkardı azaldı kilo alımı
Lidya-t Yenidoğan bebekler sürekli emmek ister siz yavaş yavaş azaltın ya da emziğe başlatın. O zaman sürekli emmek istemeyecek.
Filizz66 Nilaynisa anne sütüyle hiç beklemene gerek yok zaten en yararlı olduğu zamanlardasın iyice beslensin bebeğin