Mucizeem durununannesi18 merhaba doktorumuz bir krem vermişti onu düzenli olarak kullandım masaj yapar şekilde o şekilde geçti kızımın ki
BaharAk Mucizeem merhaba Erzincanda mı yaşıyorsunuz ben yeni taşındım da doktor öneriniz var mı acaba
Mucizeem BaharAk merhaba evet erzincan da yaşıyorum neon da oğuzhan bey var ben doğduğundan beri oraya götürüyorum memnunum
BaharAk Tamam biz de gidelim o doktora o zaman teşekkür ederim 🥰bide sizin burda Bi grubunuz var sanırım başka şehirden gelen annelerle beni de alır mısınız size katılmak isterim burda hiç arkadaşım yok çok sıkılıyorum 😊
aLmisMomSs Ozteber peki yapışıklık olduğunu nasıl anladınız bebeğinizin şikayeti neydi durununannesi18 Minik_Asia
Mucizeem BaharAk kavakyolunda erzincan i bilmiyosan biraz zor burayı bilmen 😂 nerden geldin nerelisin
BaharAk Mucizeem hoşbuldum ama çok sessiz bi şehir ve komşuluk vs hiç yok napacam burda 5 yıl bilmiyorum 🤔😊
Basakbadee durununannesi18 benim kızımda da rutin kontrol de farketti doktor elimle açtı bana da öğretti sürekli kontrol ediyorum. Eğer yapmazsan cerrahi işlemle açarlar demişlerdi