Emlhzr Meraba anneler benim 5 aylik kizim var aylik iğne mi vuruna bilirim yoksa 3 aylik iğne mi kızımı emziriyorum bi zararı olur mu
Seda-15 Emlhzr emziren anneler için 3 aylık olanı öneriyorlar canım bende düşünüyorum da emin olamıyorum
Gaffar93 bende 40ım yeni çıktı emziriyorum 3 aylık iğne oldum. Piyasada bulamazsan aylık vurulabilirsin demişti.
buseanlar1126 Bende sizin gibi yaptım hemen gittim vuruldum 3 aylık iğneyi 40ım çıktı mı emziriyordum 1 senedir vuruluyorum ve 1 senedir adet görmüyorum hormonlarımı bozdu kilo aldırdı şişkinlik ödem yaptı sinir stres daha bi çok yan etkileri var çok kötü gerçekten. Gaffar93
buseanlar1126 3 aylık iğneyi 1 senedir vuruldum 1 senedir adet görmedim hiç. Bi kaç gün önce bıraktım hapa başladım. Diyeceğim ı ki mahvetti beni sinir, stres, kilo, adet görmeme daha çok nedenler.. Sakın kullanmasın kimse ya çok pişman oldum Prensessannemm
buseanlar1126 Doğum kontrol hapı yasmin ismi canım ona başladım daha yeni cuma günü başladım 3 gün oldu Prensessannemm
buseanlar1126 Maalesef her bünyede aynı etkileri yaratıyor. Kesinlikle kullanmayın derim. Onun yerine hap kullanın yasmin Tuba0707
Maviyemeftun buseanlar1126 sadece cezerette kullanılıyormuş emzirirken onunda koruyuculuğu yok diyorlar o yüzden korkuyorum haptan
buseanlar1126 Yani benim oğlum 1 buçuk yaşında sordum kullanabilirsin tüm hapları dedi bana ama gene de sorun siz sizinki küçük ya mecbur iğneye başlayacaksınız yan etkilerini göze alarak yada yani kendiniz korunup hapa geçiceksiniz bi kaç ay sonra Maviyemeftun