[silindi] EmrhanDfne doktorumuz bize oyle soyledi garanti olsun diye iki sekilde de olcun dedi, derece farki oluyomus cunku ben ikisini de olcuyorum her ihtimale karsi
EmrhanDfne [silindi] peki neye göre değerlendiriyorsunuz yani mesela kulak daha yüksek çıkar falan mı dedi. hangisi daha kritik acaba
[silindi] EmrhanDfne kulak biraz daha yuksek cikabilirmis, 38 derece ve ustu icin tabi boyle iki sekilde olcmek daha saglikli ama ben asi oldu diye korkudan sabahtan beri hep olcuyorum ☺
HilalCKDeniz Bizde bugün olduk huzursuz baya uyanıkken. Uyuyor geldiğimizden beri. Saat başı ateşine bakıyorum arada uyanıp meme istiyor veriyorum tekrar uyuyor demek ki normal böyle olması.
Kuzeyalaz33 Bizde bugun uc aşı birden olduk atesi yoktu ama annem surup icirdi agrisi varsa gecsin diye birde ortamin isisni nasil ayarliyorsunuz korkuyorum ya cok sicak olur siye birde 4 saatte bir surup ver dedi ebe siz nasil yaptiniz anneler
Ezdefis Kuzeyalaz33 bende aşıdan sonra eve geldiğimde calpol verdim bi çay kaşığı çokda giyindirmedim uzunkollu zıbın ve uzun kollu badi altta ince içlik ve eşofman var ince battaniyeyide örtüyorum
Ezdefis Esmademir 2 ay 3 günlük 2 ayında yapılıyomuş çarşambaları yapılıomuş oyüzden 2 ay 3 güne denk geldi