Ezdefis Merhaba tecrübeli anneler kızım bu sabah 2 ay aşısını oldu normalde gündüzleri en fazla 5 dk uyuyan kızım aşıdan sonra hep uyuyor uyanınca karnını doyuruyorum iki dk sonra tekrar uyuyor sormak istediğim şu bu aşı uyku hali sersemlik yaparmı ??
esma5825 Ezdefis bizde öyle bişey olmamıştı normal uyumuştu ama üstte kalsın diye yazıyorum canım belki bilen vardır
[silindi] Ezdefis benim oglumda bugun asi oldu 2.ay asisi oda surekli uyuyir b3nde tedirginim surekli atesine bakiyorum normalde hic uyumaz gunduzleri 😢
esma5825 Ezdefis zor tabiki ama annelik içgüdüsü dedikleri şey doğru canım için sıkılırsa ara sor ebeye mesela ama inşaAllah normal birşeydir Belki de yorgun düşmüştür 3 iğne olmuştuk biz
Ezdefis Deniz2961 valla alışkın değilim cadıyı gündüz uyurken görmeye üzülüyorum haliyle korkuyorum 🙈🙈🙈
Ezdefis esma5825 evet kızımada üç iğne yapdılar uyanıyo ortalığı yıkıyo ki hiç denecek kdar az ağlardı sonra sütünü içiyo sarhoş gibi gözler gidiyo uyuyo ateşi 37.5 beslenmesi iyi inş gece veya yarn bi şikayeti olmaz
[silindi] EmrhanDfne ikisini de olcuyorum, kulaktan ve koltuk altiyla derece farki oluyomus o yuzden ikisini de olcuyorum siz nasil olcuyosunuz?
EmrhanDfne [silindi] işte bende bilmiyorum. Bizimde yarın aşımız. Ondan sordum acaba nasıl ölçmeli diye.
Banuu Ay benmde kızım uyurdu hiç uyumuyor uykusu var ama uyuyamıyor durup durup ağlıyor😭 bizde bugün olduk aşı.
Ezdefis Banuu allah yardımcın olsun canm ağlamak daha çok ateşi tetikler fazla ağlatmayın dedi hemşire elimden geleni yapıorum ama baygın gibi zaten ağlamaya dermanı yok
[silindi] EmrhanDfne doktorumuz bize oyle soyledi garanti olsun diye iki sekilde de olcun dedi, derece farki oluyomus cunku ben ikisini de olcuyorum her ihtimale karsi
busrasahinn Ezdefis bizede yapmıştı canım normaldir heralde bende korkmuştum ama birkaç yerde okudum uyku yaptığını