01asaf01 Merve___ gerek yok bence zate çocuk ağlayıp istedikten sonra nasıl azaltacaksın. Çocuğu ağlatarakmı?
mrsgnss Benim kızımda 3 ay 20 günlük 6660 kg çıktı doktorum günlük grm alımı biraz fazla 3 saatte emzirebilirsin dedi 15 günde yarım kilo aldığı için söyledi
sebnemrah Merve___ ay bazıları öyle saçmalıyor mama vermiyorsan bisiyi azaltma 6.ayinda kan testleri yaptırırsın benim oglumada öyle dediler psikolojimi bozdular kendimi aylarca kötü hissettim bebeğin doğduğu kilo kaç her ay 1kilo alıyorlar sonra yavaşlıyor kilo alımı
sebnemrah Merve___ bazıları takıntılı oluyor canım salla sen cocugunu daha iyi bilirsin anne sütü alan bebekte sorun olmaz ki seninki öyle kilolu degil
angelgirlSs Merve___ benim oğlum da 5 aylık 9 kilo 4 aylık 8.400 gramdı sizin gibi sadece anne sütü alıyor aç mı bırakalım saçmalık yani
iki_prens_annesi_ Merve___ 3 aylikken 6 bucuk kiloydu oglum her ay 1 kilo alirdi hic azaltmayin emzirin anne sutu obez yapmaz cok faydalı saglikli biseydir doktor ssorunlu galiba degistirin o doktoru
BariskoMom Merve___ benim bebegimde 3 ay 10 günlük 6.500 gram doktor normal dedi. Zaten ayda en az 700-800 gram olmalı dedi. Gayet normal bence
Sena0406 Benim oğlum 3 ay 26 günlük 8 kilo ne sağlık ocağı ne doktor kilolu dikkat et demediler çevremdeki insanların bebekleri de öyleydi anne sütünü nasıl azaltabilirsin ki o sadece açlığını bastırmıyor emerken senden sevgi güven almak için de emiyor bazen
Bimelekannesi Merve___ ayda 490 g hiç de fazla bir kilo artışı değil gayet normal sadece anne sütü alıyorsa hiç canını sıkma canım sütün gayet yağlı besliyor demekki yavrunu maşallah barekallah zaten 4. Aydan sonra harekerleniyorlar ve kilo alımlarını yavaşlıyor sadece anne sütü olduğu sürece bir problem yok şifa olsun bebeğine inŞallah