HazalKeles 13 günlüğüz gazını yapıyor kakasını yapıyor emiyor ama birden ağlama krizleri geciriyor ağlamaktan göbeği kanadı 4 5 gün önce k vitamini olmuştu tam geçiyodu ağlamaktan göbeği kanadı yine ateşi yok bu cocugun neyi var nolur yardım edin :(
humaninannesi61 HazalKeles O kadar mı çok ağlıyor. Doktora gittiniz mi ? Bir de okuyun bol bol lütfen. Nazar huzursuz edebilir 😞
Damladerin HazalKeles Vücudunu soyup bak başka bi şey var mi ama göbeğinden rahatsız dedin ondan olabilir büyük ihtimalle doktora götür yine Allah yardım etsin ya elbisesi falan belki acıtıyordur memede susması iyi yine
Berra HazalKeles bence gazdandır benım bebegımde gazdan sureklı memeye yapışıyordu. Memede rahatlıyordu.
Karen HazalKeles demekki çok gazlı bir bebek canım çıkarsa bile gaz sorunu yoğunsa sancıları olur benim ilk bebeğimde öyleydi ağlamaktan hem göbek fıtığı oldu hemde testisleridw su fıtığı çıktı 3 aylık olunca düzelmişti inşallah kısa sürer
HazalKeles humaninannesi61 hiçbir şeyi yoktu 3 4 saattir böyle memeye koyunca susuyo cok emmekten kusuyor bu seferde ne yapacagımı sasırdım :(
HazalKeles TugbaSaray kanamamız cok değil bir damla atletine geçmiş sadece,gazını cok güzel çıkarıyor niye böyle oldu anlamadm memede sakin yerine koyunca cıldıryor, 3 4 saattir böyle :(
TugbaSaray HazalKeles bebişler annelerini bildiklerinden sizi istiyo demek ki sakinleşmek güvende hissetmek için kıyamam kuzuma ya rabbim şifa versin 🙏🏻
HazalKeles Damladerin sabah hemen götüreceğim hastaneye . Evet memede susuyo uyuyo yerine koyunca cıldırıyo :(
BurcuMehmetTaslak HazalKeles hiç öyle yapmayan bebiş birden böyle olduysa soyup bakın vicuduna belki bir şey acıtmıştır Allah şifa versin cnm 🙏
Semraaa HazalKeles belki kokuna alışmıştır benim kızımda oyleydi ben yerine bırakınca ağlardı ama sizin bahsettiğiniz gibi aşırı değil bide emizik hiç tutmadı kayınvalidem fark etti kokuna alışmış dedi tshrtnü çıkart dedi çıkarttık emiziğide verdik tuttu normalde ne yaptıysak almamıştı emiziği bide öyle dene