lalelikiz Smdi veya aksam hastanenin aciline gidip beta hcg baktirabikirmigim? Bakarlar mi terslermi doktr
ATC lalelikiz özel hastanelerin aciline gidip kan vermek istiyorum gebelik için dersiniz yaparlar ben ilk testimi öyle yaptırmıştım ama 2 buçuk sene önce ama virüsten dolayı gitmenizi tavssiye etmem pazartesi saglık ocağına gidebilirsin orası daha sakindir
Eliffmomm lalelikiz başım ağrıyor iğne yaptırıcam ama şüpheleniyorum önce kan vermem mümkün mü de ben hep öyle yapıyordum yoksa bakmıyorlardi
lalelikiz esra0474 BoncukAnnesi Seyithamza Dali05 ATC dayanamadim gidip verdim test ciktim hemen. 2 saat sonra cikar dediler e nabizdan bakacagim insallah hemen yansitirlar sonucu ve insallah 0 cikar degeer
lalelikiz Dali05 yaa insalllaahhh sonucum cikmis ama telefonla bilgi vermiyolat smdi hastaneyede gidemiyorum cok dardayim
lalelikiz AAselinannesiii cikti ama telefonla bilgi vermiyor devlet hastaesi gelmeniz lazim doktor soyler dedi. E nabiza da yansimamaos
Nursma lalelikiz e-nabiz da sorun var heralde bende 10 gün önce kan tahlili vermiştim sürekli bakıyorum yansımamış.