Busesrmz Kızlar oğlum 2.5 aylık normalde ilk doğduğunda sünneti istiyordum fakat ayağında sıkıntı çıktı alçıya alınması gerekti şimdi 1-2 ay sonra yaptırmak istiyorum sünnet ettirenler nasıl bi süreç
Begonvillll Busesrmz ben 28 günlükken yaptırdım. İlk Bi iki gün zor geçti. Huysuslaştı. Ama 2 gün sonra sıkıntısı tamamen geçti. Dikişim düşüp iyileşmesi Bi haftayı buldu. Sadece ilk gece sizi zorlar sonrası çok kolay geçecek
01asaf01 Busesrmz 1 haftalıkken yaptırdık hiç korktuğum gibi olmadı ne kadar büyük olursa o kadar çok hissediyor diyorlar doğru sanırım zaten çoğu zamanını uyuyarak geçirdi fitil verdim krem sürdüm hiç ağrısını hissetmedi.
ahdkh8689 Busesrmz 5 ay bir haftalık yaptrdm hicbir sıkıntı yaşamadık ilk günü huysuzlandı okadar küçük olduğu için bilmiyor zaten
bimohr1406 Busesrmz ben 6 aylık yaptırdım bezin içine kağıt bardağın alt kısmını kesip koydum ilk çişini yapınca ağladı sonra bir daha ağlamadı 6 saatte bir ağrı kesici şurup verdim hergün düzenli ilaç sürdüm fitil vermesine rağmen kullanmadım çok şükür bir sıkıntı olmadı küçük oldukları için acıyı daha çabuk unutuyorlar ve daha kolay iyileşiyorlar
Bahri2020Beren2021 Benim oğlum da 4 aylık daha geçen hafta sünnet oldu. Çok çabuk iyileşti eve gelince bir sorun yaşamadık. Doktorun verdiği kremden 2 tane alip her bez degistirdigimde bolca sürdüm cabucak iyilesti.
PPrensannesiiii Bahri2020Beren2021 normal sünnet mi klipsli mi yaptırdınız benim oğlum da 4 aylık pazartesi yaptıracağız bizde
Ilgemmm Busesrmz eskiden bebeklere sünnet yapılmadığı için öyle kalmıştır aklında , çocuklara kilot vs giydirmeyip açık bırakıyorlarmış daha çabuk iyileşmesi için , bebeklerde bez takılıyor hatta doktor kaka pipisine gelmesin diye bezin içine kağıt bardak koyduruyor
Bahri2020Beren2021 Busesrmz neden bez takilmasin ki ne takıcaksinız çocuk çişini yaptiginda ıslanir sürekli bez hem daha çok sünnetli bölgesini koruyor yumuşacik . 1 hafta oldu hep bez taktik bardak bile koymadim iyilesti iyice simdi
miniyengecburger Busesrmz Aslında bebeğin çişi iyileşmesine yardımcı oluyor normal bir şekilde bezini bağla dedi doktor 2-3 gün duş aldırmadık o kadar
Muhammedd23 Busesrmz ben bardakla felan bile uğraşmadım eve geldikten sonra cikartim. Bir hafta oldu tamamen iyileşti
Busesrmz 01asaf01 ahdkh8689 bimohr1406 ertugrulbey19 PPrensannesiiii Nebicimannesin Peki Devlette mi yoksa Özelde mi yaptırdınız ?
burcuu26 bimohr1406 bardağı sabitlemek icin nr yaptınız acaba arkadasim bantlamis kenarlara siz yaptınızmi nssil sabit duruyor bizde 6 ekimdr olacağız 2 bucuk aylik olacak bebegim
bimohr1406 metehanmom_ evet hastahanede yaptırdık iğne yaptılar 5 dakika sonra hemşireler götürdü 10 dakika sonra getirdiler bitmişti bile
Neslihancakilli Biz de Salih Selman hocaya randevu aldik, Aralık’ta 6aylikken yaptiricaz. Daha erken yaptıralım dedim kayınvalidem 6ayi dolmadan yaptırmayın gelişimi açısından dedi. Ne alaka anlamadım .erken yaptırmak istemiştim ama nasip aralığa aldık randevumuzu
ertugrulbey19 Benim oğlum 15 gün önce falan oldu 9.aylıktı. Ne kadar erken yapılırsa o kadar rahat ilerliyor süreç. İşlemden önce sersemleştirmek için ilaç verdiler o biraz kötü yaptı ben onda kötü oldum biraz. Daha küçük yapıldığında o ilaçtan yapılmıyor. Ama sonrası çok kolaydı ilk gece bile ağrısı olmadı hareketini falan da kısıtlamadı hiç bir haftaya da iyileşti.
Busesrmz Hepinize teşekkür ederim içim rahatladı bizde en kısa sürede oğlumu sünnet ettirmeyi düşünüyoruz artık 🖤
Ilgemmm burcuu26 bardağı kenardan tutup bezi hemen üzerine biraz sıkı olacak şekilde kapatırsanız sorun olmuyor bantlamaya gerek yok
bimohr1406 burcuu26 bebek beziyle zaten sabit duruyor hareket etmediği için sorun olmuyor zaten sadece 3 gün tuttum bardağı sonra koymadım
Nebicimannesin 13 günlükken yaptırmıştık. Yenidoğan olduğu için anlamadı bile bi kere ağladı o kadar. İlaç bile kullanmadık. Çokk büyük kolaylık inanılmaz bir kafa rahatlığı oluyor. Yaptırın gitsin çokçok bir iki gün ağlar. Bez de takıyorduk ayrıca hatta doktor bize ekstra hiçbir şey vermedi bardak mardak.