Gonca035 Defnem30 canım isiliğin en iyi gelen şey hakiki gül suyu içeriğinde hiç bişey olmayacak pamukla sil geçtiğini göreceksin
toprakayazz Defnem30 kesinlikle bebek yağı bebek lostonu ıslak mendil kullanma yüzüne. Siliceksen ıslak pamukla sil mustelanın stelatopia face kremini kullan geçtiğini görüceksin. Bizimde ilk önce yüzde çıktı sonra kafasında ve kulaklarında oldu.
Zeyavz Defnem30 dediklerimi yapın 4 5güne iyileşir iki çocuğumdada yaşadım çünkü hassas yapıya sahip oldukları için ☺️
Defnem30 sehheerr aynı gün doğup adaş olmuşlar 😊😊🥰 ay inşallah öyledir o kadar çok uzuluyorum ki umarım bi an önce geçer
Kiraz Defnem30 benim bebeğimdede olmuştu bebeğinizi nasıl giydiriyorsunuz Benimkinanırım sıcaktan olmuş 🤭 Biraz ince giydirince geçti hemen bebişin emerken gün içinde felan terliyorum hiç Ama tabi bundan olmayabilirde İnşallah kötü birşey değildir 🙏🏻
Defnem30 Kiraz çok fazla terliyor kafası özellikle :( pamuklu oldukça ince giydirmeye çalışıyorum ama evimiz felaket sıcak :(
Nilnihat Defnem30 benim kızımda da oldu sıcaktan oluyor bepantol kaşıntı giderici sürün anında geçiriyor ve biliyor musunuz onlar nasıl kaşıntı yapıyor bebeğe
Nilnihat Defnem30 benim kızımda da oldu sıcaktan oluyor bepantol kaşıntı giderici sürün anında geçiriyor ve biliyor musunuz onlar nasıl kaşıntı yapıyor bebeğe
Defnem30 Humi Gittiğimiz doktor fito krem verdi araştırdım çok riskli bı krem. Doktora karşı güvenin kalmadı yarın başka bi çocuk doktoruna goturucem 😔
Humi Defnem30 cocuk doktorundan ziyade cocuk alerji doktorlari bu konularin uzmani bi arastirin varsa yakin rabdevu ona goturun derim
Kiraz Defnem30 işte canım mesela çom sıcak diyorsun yani bir dene mesela iki zıbın giydiriyorsan tek giydir benimkide öyle yerlerdi ben aman üşür diye çok giydirirdim yüzündekile niye oluyor diyede dert ederdim ince fiydirince geçti