MiraysMutti Merhaba hanimlar,bu zamana kadar hep sleepy kullandik ama 3 beden iz yapmaya basladi. 4 numaraya gecicez. Sleepy nin külot bezini kullanan var mi?
fatmamelis MiraysMutti Bende burda durayım, bizde doğduğundan beri sleepy kullanıyoruz. Külot beze geçmeyi düşünüyorum bende 15 aylık 4 beden kullanıyoruz
Elif06 MiraysMutti külot bezler yazın kullanışlı ama kışın zor oluyor altını komple çıkarman gerekiyor bebeğime halası yanlışlıkla almıştı külot bez yazın kullandım ama kışın asla kullanmam , hem bel kısmı bantlıya göre daha çok iz yapıyor
Muhammedd23 MiraysMutti 3 numara külot bez 4 aylık oğluma 4+ numara külot beside 16 aylık oğluma giydiriyirum
Burcu35 MiraysMutti Ben çok memnunum evet kışın kullanması zor ama bence en rahatı külot bez. Cırtlı bezde aman çok mu sıktım gevşek mi bağladm derdi var diğerinde geçir gitsin hem çocuk hareketlendikçe daha rahat oluyor
Yem123 Ben yazın kullanıyorum çünkü giydirirken altındaki çıkarmak zorunda kalıyorum. Ama yazın baya iyi oluyor
BebekBulut MiraysMutti 3+ var canım ona da bak bende onu kullanıyorum suan. Geçen külot bez de 4 kullandım daha yeni bitti biraz sıktı sanki o kalıp olarak küçük gibi geldi bana ki oğlum öyle çok toplu göbekli bi bebek degil
mrwereyyan Bzde slpy kullnıyorx sgdugundan beri esim ynlşlıkla kilot bez almışdı bn sewdim kullnışlı ama klotlu crap fln gydirdigim zamnlar bays iş oluyo cıkart geri giy skıntı
2prematureannesi MiraysMutti kullanıyorum çok memnunum hatta evde külot bez dışarı çıktığımızda yan bantlilarini kullanıyorum çokta memnunum ben
2prematureannesi MiraysMutti benim için öyle daha rahat oluyor çünkü canım disarida yada misafirlikte alt değiştirme bazen zor olabiliyor
Muhammedd23 MiraysMutti kaç kilo zaten uzun süre 4 kullanıyor belki bir aydan sonra kilo almıyorlar pek