MuhammedAmine Ecreee Pp biberon kullanın içinizin rahat etmeyeceği bir durum yok bebek için zararlı maddeler içermiyor . Aslına bakarsak büyük bebekler için cam daha tehlikeli
limonlukarpuzzz Ecreee bizimki mutfak mermerinden düştü gayet sağlam ben pp sinide kullandim caminida hiç sorun yaşamadim :)
Ecreee limonlukarpuzzz teşekkür ederim bnde alim bugun..son bitane cam biberon kaldı onu yatarken veririm..biberon yıkamaktan gına geliyor 🤣
Ecreee EsraKerimm evet canm bende korkuryum biryerine bişey olucak diye çok şükür ki yanımdayken oldu..hani tuvalette feln olsam daha farklı şeyler olabilir düşüncesi bile beni korkutuyor…Rabbim korusun🤲
limonlukarpuzzz Ecreee yaa cidden o biberon yikamaktan banada gina geldi artik 😂😂 ama pp de kullanabilirsiniz sağlikli oluyor onlarda :)
Nur_emir Ecreee ben nuk kullanıyorum belki bin defa düşürdüm cok aşırı sakarim hic birsey olmadı 20 tl ye almıştım cok sağlam camı oğlum sürekli bir yerlere vurur
SolinNasannesi1- Ecreee avent üstüne biberon tanımam hem kalitesi hem herşeyi ile illa cam değil dersen aventin mika olanı da var
ayazasaf Ecreee yok kuzu olanları diyorum onların hepsi kırılır ama aventin biberonunu al çok sağlam düşün 2-3 günde bir sürekli kaynatırım hiçbişe olmadı
Defne_cicegim Ecreee cam bu kırılabilir garantisi yok zaten ben onun cam olmayanıni demek istemiştim 🤗