Baloglanveannesi Bebeğim 4 ay 18 günlük tam5 gecedir uykusundan çığlık atarak uyanıyor ve yaklaşık yarım saat ağlıyor bu sabaha kadar defalarca oluyor gündüz zaten uyumuyor . Artık uyumamasını geçtim ama bu çığlık çığlığa ağlaması beni çok yıprattı aranızda yaşayan var mı aynı durumu 😥
Handebl Baloglanveannesi ya yanlış anlama yobaz diyorlar ama nazar almış olabilir mi canım sonuçta severek bakan da nazar ediyor ya ondan dedim bir oku istersen 7 gün boyunca ama tabi doktora da danış başka bi derdi toksa nazar olabilir
Defnemm22 Baloglanveannesi dişi çıkıyor olabilir benim kızımda eğer çok ağlayarak uyanıyorsa mutlaka dişi çıkıyodur ertesi gece uyumadan önce calpol veririm çünkü biliyorum ki diş ağrısı 4 5 gün sürüyor damaklarına baktığımda da hep dişlerin ucu gözükmüş oluyor
cocomelon Baloglanveannesi eğer bir yeri ağırmıyorsa erken diş vs enfeksiyon baktır istersen inşallah yoktur korkmuştur bebeklerin yüreğide çok hassas inşirah okuyun bol bol
Merve-HanifeDuru Annenin nazarı çok değermiş annem hep nazar edermiş bana ☺️ Şimdi kızıma alıcı gözüyle bakamıyorum bile korkuyorum nazarım değecek 🙈 Handebl
Deletedmom5 Handebl yobaz mı diyorlar? Nazar olan bir şey en çok içten sevenlerin nazarı değer ama bence bu 4. Ay atağı
19032020 Maalesef benim oğlum da bir haftadır aynı şekilde uyanıyor, hem de dört beş kez en az. Oğlum 6 ay 7 günlük . Sebebini bulamadım . Ben de burada bekleyeyeyim bilen biri çıkar umarım.
Mina0607 Merve-HanifeDuru anne cok nazar edermiş ama sütü korurmuş diye duydum bende nekdar doğru bilemicem ama nazara inanan biriyim😀
Handebl Merve-HanifeDuru bende çok korkardım ama çok sevdiğimizden değiyor canım ben sürekli okumaya çalışıyorum arada benimki de uykusunda inler bağırır felan rüya görğyor demekki duuu diyor uykusunda dilkuaaa diyor 😂😂 dili çözemedim ama kızdığı belli 😂😂
Merve-HanifeDuru Bende nazara inanıyorum geçen hafta instagramda kızımın hikayesini paylaştım ertesi gün çekyattan düştü kolunu kırıldı 😞 daha ne bi yere koyarım nede gösteririm kızımı Mina0607
Merve-HanifeDuru Benimki anne gibi birşey diyor dilini şapırdatıyor anlıyorum su istediğini 😬 daha 5 ay 24 günlüğüz nazar etmeden büyütsem ☺️Handebl
Mina0607 Merve-HanifeDuru valla bende hemen hemen hergün paylaşıyorm kendimi alıkoyamıyorm 🤦🏽♀️ Ama sürekli okuyoruz bizde Allah korusun inşallah hepsini🤲🏼
filtrelikahve Mina0607 bende cok koyuyorum tutamiyorum yaa ama esim de bende okuruz hep anneme gittiğimde teyzeme komsumuz a okuturum kaynanama gidince de hocaya okuturum .
Handebl Baloglanveannesi eğer istersen ben bizim doktora sorayım bi arkadaşım bebeği böyle böyle yapıyormuş diye bakalım ne diycek fikir olur en azından ona göre sende olmadı kendi doktoruna götürürsün
Mina0607 filtrelikahve bizde kaynanamla okuyoruz namazını kılar gelir hemen okur bende tabi çok şükür 🤲🏼