Deletedmom414 Ay atağı bağırsak enfeksşyonu derken bebeğim hiç durmuyordu hep kucaktaydı ağlıyordu fırsat bulup sağamadığım için Sütüm baya azalmıştı atak baya uzun sürmüştü. Şuan 5. Aya girdik sakinledi şükür yaklaşık iki haftadır süt sağamadım. Şimdi tekrar başlamak istiyorum. Göğsümü sıkınca süt akıyor ama eminim az gelecek sizce artar mı yine☹️İçim hiç rahat değil süt vermek istiyorum yeniden
_yaseminturann Deletedmom414 bazen bende yeniden başlayayım diyorum ama olmuyor ya inşAllah sen başarırsın ve sütünü arttırırsın 🌸
Annebal Deletedmom414 8 aydr sagiyrm guzel anne hic merak etme… biliomusun bi kadinin sutunun gelmesi icin dogum yapmasina gerek yokmus o yuzden sutun gelecek emin ol
Minikalyam Deletedmom414 bende süt sağıyorum ama günde 1 veya 2 kere bi geceleri birda sabahları siz nasıl sağım yapıyorsunuz çoğalırmı inşallah çoğalır 🙏
AYLININANNESI2020 InSALLAH ELLE SAGARSAN SUTUN ARTAR BEN OYLE YAPTM MAKINELER SUTUMU BAYA AZALTMSDI SIMDI 300 CC BILE SAGYORM TEK SEFERDE
Aysima1234 AYLININANNESI2020 emıyor mu bebegınız bende makine ile sagıyorum ama emmiyor yanı memeden mı bu kadar cıkartıyorsun uz elle sagımda
MutluMommy AYLININANNESI2020 ya elle nasıl oluyo benden bi damla bile çıkmıyı ben mi beceremiyorum makineyle geliyo anca yada sütüm az ondanmıdır
AYLININANNESI2020 Woody aksne makine daha zor geliyodu bana 20 dakikaya tam bosalta biliyorm ve sutte baya cok geliyorr gece sagm yaparsam mesela uyuyup uyaninca 300 320 cc sagyorm
sukranaslier AYLININANNESI2020 maşallah nasıl elle sağım yapıyorsunuz benim tekli elektirikli pompam var 30 yada 60 en fazla çıkan sütüm 😔 nasıl o kadar çıkıyor
sukranaslier AYLININANNESI2020 ben sabah denedim 4-5 sıkımdan sonra gelmiyor önce makineyle masaj yaptırdım sizin sütünüz fazladır belki ondan çok geliyordur
Deletedmom414 AYLININANNESI2020 e sütün fazlaysa ellede boşaltsan çok gelir zaten bizim az makineyle bile az geliyor
MoRella AYLININANNESI2020 Maşallah günde 1 litre mi.. Benim de toplasan çocuk 2 yaşına gelene kadar 1 litre yapar :))
emelaltnts AYLININANNESI2020 nazar ettireceksin kendine, bi sağmada 300 cc nadir çıkar aman diyim deme her yerde 🌹😁
AYLININANNESI2020 Deletedmom414 hayr yanlisin var benim de sutum azdi damla kadar elle saga saga cogalttiim