Menal Hanımlar 3.5 aylık bebekleriniz gelişimleri nasıl mesela dönebiliyor mu ne gibi tepkiler veriyor
Erimdeniz1730 Menal evet dönmeye başladı. Sesler çıkararak tepki veriyor, ne bulsa ağzına götürüyor, farklı bir eve gittiğimiz zaman çığlık çığlığa ağlıyor, açık havada dolaşmayı çok seviyor. Sizin bebek neler yapıyor?
durumelegimm Menal agular başlayalı çok oldu, bizde dönüyoruz eller sürekli ağızda kafamızı tutabiliyoruz ve oturmaya çalışıyor yattığı yerden kafasını kaldırmaya çalışıyor..
nursule Menal benim kızı daaa 3 aylık o avucu hep ağızda hatta kendi kendini kusturacak derece de şap şüphe gidiyor 😀 yattığı yerden 45 derece kafasını kaldırıyor sanki kalkıp gidiceeek algılar sesler çığlıklard başladı kalabalık olunca yabancı gelince mızmızlanıyooor dışarıdaa gezmeyi seviyor hemen uyuyor :)
Merveevrem Menal Benim bebegimde yüzüstü dönüyor sürekli açık havada gezmeyi etrafi incelemeyi çok seviyor aguluyor değisik sesler cikariyor ama galiba atak döneminde uykulari cok düzensiz gece saat başı uyaniyor
Menal Erimdeniz1730 allah bagislasin ben.bebeklerin bu kadar erken döndüğünü düşünmüyordum benimkide başlayınca sasirmistim demek çoğu bebek aynıymış 🥰
Menal Benim.kızımda yüz üstü dönüyor, açık hava da gezmeyi çok seviyor hep gördüğü insanları tanıyabiliyor hemen tepki veriyor eli hep ağzında benim elimi bile tutup ağzına götürüyor emmek istiyor
Menal @Durumelk egim#6915845 ne güzel.benimkide basini kaldirmaya calisiyir elinden gelse kalkıp yürüyecek o derece hapsine masallah
Menal Bizimkiler gündüz uykusu yok 15 dk uyur kalkar bazen arkama dönmem le uyanmasi bir oluyor ama gece şükür uyuyor
Bihter34 Deletedmom418 biraz destek ver canım. Benimkine ben öyle yaptım yan dönünce destekledim yüzüstü dönmeyi öğrettim. Nasıl olsa dönemez diye 😂 bigün ağlıyor yatağın üstünde bırakıp wc ye gitmiştim. Bi geldim dönmüş kurtar beni diye ağlıyor du
Menal Deletedmom418 sık sik egzersiz yapın bacaklarını dikkatli bir şekilde bisiklet sürer gibi aşağıya yukarı doğru çekin sırt üstündeyken sağ tarafa başı dönükse poposundan tutup ilk önce yan çevirin yavaş yavaş kendisi tek başına yana dönmek isticek ve sonra yüz üstü annesi merka etme bir gün bakmışsın artık arkanı dönmenle onu yüz üstü bulmuşsun benim en çok farkettogim kendi bebegimde altını açtığımda daha çok hareketli hemen dönüyor belki daha rahat olduğu için sizde altını değiştirirken hemen bağlamayın ona birin izin verin hareket etmesi için altına bir şey koymayı unutmayın ama hemen işiyorlar 🥰
Bihter34 Menal 3.ayına girmeden dönmeye başladı yüzüstü. Agular çoktan başlamıştı . Şimdi karşısına bişey koyunca onunla konuşuyor. Sesler çıkarıyor. Emeklemek için çaba sarf ediyor. Uyku düzenimiz yok. Gece çığlık atarak uyanıyor hep. Neden bilmiyorum atak haftasında yız. Bugün 7.gün 4.ay atağında. Çok merakla herşeyi inceliyor. Hiç görmediği bişeyi görünce kaşları çatıyor. Herkesi yabancılıyor ve ağlıyor. Dışarda olmayı seviyor. Aklıma gelenler bunlar. Hee bide ben yemek yerken ağzıma bakıp oda ağzını şapırdatıyor 🤷😂
Bihter34 Deletedmom418 yana doğru dönüyor mu bebeğin. Dönüyorsa döndüğü zaman destek ver dönmesine yardımcı ol yüzüüstü onu diyorum 😊
Bihter34 Deletedmom418 ben mesela şey yapıyordum elinden tutup yana doğru gel kızım diyordum oda yan dönmeye başladı öyle
mervealco Menal değişik sesler çıkarıyor, ağzımızla yaptığımız ifadeleri taklit etmeye çalışıyor. Yavaş yavaş dönme çalışmalarında, bebek arabasıyla dışarda gezmeyi çok seviyor. Akşamları başka bi eve misafirliğe gidersek kıyametleri koparıyor o yüzden akşam 7 den sonra evden çıkmıyoruz 😂
mervealco Menal ha birde ellerini çok inceliyor, ellerini ve bulduğu herşeyi ağzına götürüyor. Yüzüstü yatırdığımda kafasını kaldırıp bize bakıp gülüyor. 😂
Menal mervealco söylediğiniz her şeyi kızımda yapıyor çok merakliyiz bizde yeni bir şey gördüğünde şaşkın bir izleyisi var çok tatlı hep kafasını kaldırmak istiyor çevresinde ne varsa görmek illa birileri yanında olsun onunla ilgilensin konuşsun sakalassin bir dakika tek bırak mizmizlanmaya başlıyor çok akıllı maşallah