OlgaArslan Dn123 ben halen doyuruyorum gece ama uyanmadan bıraksam uyur bilemiyorum korkuyorum da doktorum dönse de sorsam
Dn123 OlgaArslan bende korkuyordum bir lere çok geç yattı bende uyanamadım baktım utanmıyor daha uyandırmadım valla
EsraKerimm OlgaArslan evet bende hep anormal sanırdım 😅 inanın mama yetişmiyor canları sağolsun benim Suan 22 aylık mesela ben sadece bugün 1 defa verdim 6 ölçek o kadar bide uyumadan önce içiyor
OlgaArslan EsraKerimm ben kızımda da mama verdim ama sütüm iyi vardı sadece gece veriyodum bide dışarı çıktığımızda ama oğlanda hiç emziremedim gibi bişey yoğun bakımda yattı 1 ay 7 günlük olana kadar allahtan emziremediğimde sağıp buzluğa atmışım
OlgaArslan Dn123 biz çok yüksek sarılık geçirdik tamam kalmadı şükür ama halen kansızlık var ve beslenmeyle geçmezse kan takviyesi yapılacakmış ondan kalkıyorum çok besliyorum 😔
Dn123 OlgaArslan geçmiş olsun bizde ilk 3 ay sarılıktan çektik 16 idi. Bol beslemek önemli o zaman siz sabredin en azindan bir kaç ay daha
OlgaArslan Dn123 size de çok geçmiş olsun bizde de 17 di 4 kere fototerapi aldı bizde bide kan uyuşmazlığı kansızlık kanda ve idrarda endeksiyon 🤦🏻♀️ çok zor süreçler Allah kimseye yaşatmasın
melmel35 Eda0666 2aylık bebeğim ve prematüre kilo vs olarak geride, 120cc nin altında verdiğim zaman üstünü başını yalamaya başlıyor bence bebekten bebeğe değişiyor diyelim. Ayrıca kusmuyor da, doymadığını bilmediği için yediğini düşünmüyorum ben
minikbirbal OlgaArslan 5 aylık kızım günde bir iki defa veriyorum oda ayına göre az yani 120-150 cc falan 400 gr mama 2 hafta zor yetiyor
Deryadgm OlgaArslan nasıl 4 günde bitiyor o mama bende 3 saatte bi veriyorum 1 hafta 10 gün gidiyor 800 gramlık🙄
OlgaArslan Deryadgm bazen doymuyor üstüne 30 daha yapıyorum 120 cc olmuş oluyor bazen 90 bitmiyor 1.5-2 saat sonra yine acıkıyor ama mama ziyan olmuş oluyor yani bitti 4 günde 800 bilemedim bende sizlere sordum işte
zehraaaa123 OlgaArslan bence cok degil 3 saatte 90 cc. cok normal benim oglumda iki aylikken oyleydi hatta bazen daha erken acikirdi ama sonra azaldi iştahı.
OlgaArslan zehraaaa123 anladım normal o zaman çok içiyor sandım ama şuan 120 cc içmesi lazım demişti sağlık ocağındaki hemşire benimki daha 90 içiyor çok nadir 120 içer
OlgaArslan minikbirbal o zaman ek gıdaya başladınız çünkü sadece mama içse çok az gibi geldi tabi siz daha iyi bilirsiniz annesi olarak 😇