spmommy Merhaba, Oğlum 19 aylık. Kış için uyku tulumu arayışındayım. Evimiz kışın 21-24 derece arasında oluyor. Woolnat kullanıp memnun olan var mı? Malum fiyatları yüksek. Deneyimli annelerden duymak isterim. Başka marka önerilerine de açığım bu arada
Zehzehzeh spmommy bende bekleyim surada. Aslinda lcw ve e bebekte de uyku tulumu var ama nasıldır bilmiyorum . Woolnt a o kadar para verilir mi onu da bilmiyorum
Ahimess spmommy amanınnn ne kadar pahalı doğalgaz yakmıyor musunuz ya da soba uyuduğunuz yerde ısıtıcı bir şey yok mu? Bence çok pahalı lc wakikiye kalın tulumlar geliyor onlardan alın içine de bir kat giydirin tamamdır ☺️
sedaykn spmommy Ergopouch kullanıyorum memnunum. Fiyatı biraz daha uygun. Ben bu olaya şöyle bakıyorum. Her akşam giydiği bir şey bu. Terketmesi ve üşütmemesi çok önemli. 6 aylıkken 1 yaş aldım şu an 17 aylık bu kış yine giyecek. Bence verdiğin paraya fazlasıyla değiyor.
Tugceeeee12345 Zehzehzeh ben lcw nin o numara mı ne varmış 1.7 lik dedi kadın soğudukça ortam mesela 2.5 kalınlığı da olanı da varmış tam anlamadım o 1.7 lik olandan aldım işte ben evimiz 21 22 derece oluyor hiç kullanmadım ama daha
Zuzu3638 Ahimess lwk tulumunun içi elyaf cok terletıyor ve üstünde kurudugu için de hemen hasta oluyor cocuklar dıye yorumlar okumuştum. Önemli olan çocugun hastalanmaması bence. Düşünsenize her gece onu giyecek ve üşüyor mu terledi mi diye aklınız kalmayacak. Ayrıca Allah korusun hasta olsalar doktor ilaç parası hele ki şu dönemde hastaneye gitmeye korkuyor insan. Benim oğlum 3 aylık daha kundakta yatıyor ve kışa kadar bıraktırıp almayı düşünüyorum.
spmommy Ahimess lcw için iyi yorumlar da var kötü de. Siz kullanıyor musunuz? Kaç derece için kaç tog aldınız
Cnprtk Ahimess kalın derken çok mu kalın olmalı yorgan gibi olanlar var denedim bebeğime astronot gibi oldu çocuk hareket edemiyo
Ahimess Zuzu3638 valla benim ablam yeğenime aldı lc kalın olanlardan yeğenim giydi hatta şimdi kardeşi giyecek. Kız yeğenim çok terliyordu kışın bile ince sweet giyerdi. Ama gece rahat uyuyordu onunla terleme yapmıyordu benimde yeni bebeğim oldu evimin içi 19 dereceye kadar düşüyor bende araştırıyorum. Henüz kışlıklar tam çıkmadığı için almadım daha
Ahimess spmommy bende henüz almadım evimin derecesi 19 dereceye kadar düşüyor bazen ablam kullanıyordu lc memnundu. Şimdi ikinci çocuğu goyecek aynı tulumu ama onun ki kalın ve pamukluydu. 5 sene önce almıştı. Şimdi aynı ürünler çıkıyor mu bilmiyorum. Henüz kışlıklar tam çıkmadığı için bakmadım
sedaykn spmommy Patikli pijama tulumunu kullanıyorum ben. Evimiz kışın 21 - 24 derece arası oluyor. 1.0 togluk olanı aldım. Ne üşüyor ne terliyor çok rahat ettik. Ama woolnatı da merak ediyorum. 4 mevsim giyilebildiği için. Bu küçülünce onu mu alsam diye düşünüyorum.
Payidar Ben çok memnunum. Evim dükkan üstü asla ısınmıyor. Oğlum bebekkende üstü örtülü uyumuyordu. Ben çok rahat ettim. Aldığı parayı hak ediyor. Bir de şöyle düşünün lcwakikide bi tulum alınacak 80-90 ₺. Seneye yine öyle. Diğer sene yine öyle. Sanırım evi soğuk olan 3-4-5 yaşına kadar uyku tulumu alır öyle değil mi? Ama bunu bir kere alacağız ve uzun süre giyindireceğiz. Tahmini ben oğluma 3-4 yaşına kadar giyindirebilirim. Tanışmama vesile olan arkadaşım 1 yaşındayken almış kızı şuan 4 yaşına girecek bu senede olur diyor 🙆🏻♀️ Büyük alıyoruz pahalı olduğu için bir kaç sene rahat ediyoruz🌸
spmommy Payidar aynen ben de öyle düşünüp kendimi rahatlatıyorum😄 peki hangi modeli aldınız tek kat çift kat uzun kol kolsuz diye seçenekleri var. Kaç derece için hangisi yeterli olur? Bide bende büyük almak istiyorum 19 aylık ama 3 4 yaş alsam giydirebilir miyim?