3 ay 2 gunluğuz annemden emdiğim sütü resmen burnumdan getirdi yok böyle birşey saat 1,30 tan beri mız mız ağlak ağlak kucağımda gidiyoruz gelıyoruz evın içinde altı temız, karnı tok, gazı yok nedir bu anlamadım ki? Her ay bir öncekinden berbat uyku denen birşey yok, kesinlikle ana kucagı,puset,bebek arabası katıyyen durmaz uyanık olduğu zamanlarda hep kucağımda sadece altıı değiştiğimde sırtı yer görüyor oda çığlık çığlığa alt değişiyorum.Hep daha küçük bana ıhtıyacı var dedim daha gık demeden kucağıma aldım ağlamasın diye, ilk doğduğundan beri sarılık olmasın dıye ıkı saatte bır uyandırdım emzırdım sonra 1 saatte bır uyanıp emdi hala öyleyız( kılo gelısımı vs yerınde ac kalmıyor). Bilmiyorum ne yapacağım artık hep huysuz hep huysuz bırgun bı ana kucağına koyayımda oturayım yanında olmadı hep kucagımda gezer haldeyız bunu yazarken bıle mememdeyken ev iş yemek temızlık uyurken ne kadar yapabılırsem 1 saatte, artık doldum taşıyorum resmen.Nereye kadar daha böyle surecek hep böyle mi olacak 😔 çok yoruldum şimdiden tüketti beni