GkhanKbr Silactk asitli bir şeyler içtiysen o yüzden olabilir yada benim oğlum banyoda köpük yutunca öyle olurdu. Çok bileğim yok ama üstte kalsın.
Silactk GkhanKbr içmedim canım,köpük de yutmadı aslında.Ben de aşırı gaza yordum çok gazlı bir bebek çünkü ama emin değilim 🤔
Melekannesi27 Silactk Anne Sütünün Fazla Gelmesi Önsütün içindeki laktoz, sütte doğal olarak bulunan bir şeker olup, fazla tüketimi gaz ve mide rahatsızlığı verir. Sürekli önsüt tüketimi, bebeklerde yeşil, sulu ve köpüklü kaka üretimine yol açar.
Silactk Melekannesi27 laktoz sindirimi için aslında damla kullanıyorum,bu işe yaramadığını mı gösterir o zaman acaba
Melekannesi27 Silactk Köpüklü Dışkı: Bebekte köpüklü dışkı sorunu, daha çok bebeğin midesinde fazla gaz biriktiği zaman görülür. Bebeğin beslenmesi ya da anne sütünden kaynaklı bu aşırı gaz, bebeğin köpüklü dışkı yapmasına sebep olur. Aynı zamanda enfeksiyonlar, ek gıdaya erken geçilmesi ve kullanılan bazı ilaçlar bebeğin köpüklü dışkılamasına neden olabilir.
Rukiye1006 Silactk canım benim kızım şuan 3 aylık halende yapıyor o köpüklüyü . Zaten gazlı bı bebekti sanki çocuğa deterjan vermişim gibi köpüklü cikartiyodu . Doktora sordum gaz ile birlikte çıkarttığı içinmiş . Endişelenme 🌼
Silactk cnrasl relactaz kullanıyorum aslında,acaba o yüzden mi ? Yan etkisi falan mı yoksa ? Ben doktorumu dinlemeden eczacıya derdimi anlatıp bu damlayı aldım aslında çünkü doktorumuz aşırı doğalcı ona kalırsa hiçbir şey kullanmamalıyım ama çocuk taş kesildi günlerdir ağlamaktan gaz yüzünden ben de aldım kullanıyorum rahatlasın diye yazık günah dayanamıyorum napayım.Sab simplex denedim o işe yaramadı biogaia yaramadı son çare relactaz aldım onu kullanıyorum rahat biraz daha
cnrasl Silactk laktoz süt şekeri demek damlayla alakalı değil doktorunuzun bunu araştırıp size ona uygun mama vermesi lazım bi de siz diyet yapacaksınız emziriyorsanız
Aslancikk Silactk canim bizde köpüklü kaka sıkıntımız varfi.kaka tahlili yapıldı alerji testleri yapildi.yunurta ve süt ve süt ürünleri alerjimiz olduğu kesinlesdi.emziriyorrum o yüzden sıkı diyet yaptım gecdi..ne ilaç nede başka bişey..sen en iyisi doktoruna danis