Sarikuzumalp sekerbebek eylülonline geçen anne çayı diye bir şey paylaşmıştı. Hatta içtikten sonra akan sütü de çekmiş atmış. Bu kadar hızlı beklemiyordum yazmış. İsterseniz bide ona bakın.
Lionmom26 sekerbebek her anne emzirmek zorunda degil bu anneliginden hic birsey almaz…benim oglum 6 aylik bir hafta anca emmistir gelmedigi zaman gelmiyor bende neler denedim olmadi
gulumsee sekerbebek canım rezene içtim sabah akşam bı bardak birde sürekli kuru incir yedim bana gözle görülür faydası oldu birde azalmıştı şimdi düzene girdi sutum terbiye oldu sanırım göğüslerim oyuzden biraktim bebeğim 2 ay buçuk aylik
Nvn09 Madame Benim önceliğim çocuğuma süt yapması. göbek bir şekilde gider ki gitmese de olur hiç önemli değil
Prensinannesii sekerbebek yani ne kadar doğru bilmiyorum ama be toz nesguik bir iki kaşık alınca sütüm çok artıyor birde petibör bisküvi bulgur
BerenBeril sekerbebek instagramda emzirme danışmanı diye bi sayfa var anne çayı diye bitkilerden oluşan bi çay hazırlıyormuş deneyen herkes çok memnun kalmış bi deneyin isterseniz bende 1 kutu alıp deneyecem
gokgok Arkadaşlar facebookta emzirme akademisi diye bir sayfa var. Lütfen üye olun sorularınızın cevabını bulacaksınız. Çok yardımcı oluyorlar.
Aysukk sekerbebek ben dun emzirma desteği aldım bi dr dan ne yerzeniz yiyin meme boşalmazsa süt olmaz dedi meme kanpına girdim surekli emzirdikten sonra sagım yapıyorum son paylaşımımda detaylarına bakabilirsiniz sag göğsümden altı sagımda bile süt gelmeye başladı
zeynepogretmen sekerbebek her şey zihinde bitiyor. Ben her emzirmemde Allah kızımı aç bırakmaz. Doğada bütün hayvanlar yavrularını emziriyor hepsinin sütü yetiyor da benim mi yetmeyecek diye diye emziriyordum her emzirmemde.
sekerbebek zeynepogretmen güzel bir bakış açısı bnm de memeyi hiç emmiyordu ozanmn çokmbuna bnzer dua etmiştm kbul oldu çok şükür emiyor ama bu sefer de sütüm az 🤷🏻♀️