sekerbebek tereyağlı pekmez - dereotu - bestlak - galactogo damla -tahin helvası -hümana stil tea hepsini denedim sütüm artmadı😢 var mı başka birşey kızlar? Siz ne yaptınız da arttı
Dzeyy sekerbebek valla benimde aynı mecbur mama takviyeside yapıyrm sağdığımda 30-40 cc anca çıkıyo doktorum okadarın bebeğe yetmyceğini ve mamayı fazlalaştrmamı istedi sütün yoksa yoktur çaylar vs var fazlalaştırmak için ama anlık fazlalaştırıyo ve sütün kalitesini düşürüyo dedi ben yine geldiği kadar kendi sütümüde veriyprum mamada veriyorm galba gerçekten öyle birinin sütü varsa var yoksa yok böyle bişeylerle çoğaldığına inanmıyorm artık hepsinş denedim çünkü
Nvn09 sekerbebek Bu saydiklarinizin hepsini denedim 2 aydır hiç biri ise yaramadı malesef. 3 gündür ebebekte satılan malt iceceginden iciyorum ilk içimden itibaren fazlasıyla etki etti cok şaşırdım. Hic inancım kalmamıştı sutumun artacağına bi dene istersen
Mom5 sekerbebek isirgan otu cayi bana cok cok faydali geldi gaz icin simdi rezene ile karistirip iciyorum icmedifim zaman goguslerim bosaliyor ama icersem sagcak kadar tas gibi oluyor kesinlikle tavsiye ederim ve dusta sicak su tutun fiskiye ile ve tabiki dinlenmeye calisin
Noooname Bende denedim tüm bunları benim de artmadı, mama veriyorum. Ben hatta rezene, kimyon, anason, kekik ve çörekotundan çay demleyip içtim. İsterseniz bunu da bir deneyin bende işe yaramadı.
SertapHilal Benimde en fazla 60 cc çıkıyodu, soğan ye dediler bulgur pilavıyla yanında soğan yedim ve soğanı 2-3 akşam yemeye devam ettim o günden beri sütüm arttı çok şükür 🙏 tavsiye ederim
Mom5 sekerbebek isirgan otu cayi bana cok cok faydali geldi gaz icin simdi rezene ile karistirip iciyorum icmedifim zaman goguslerim bosaliyor ama icersem sagcak kadar tas gibi oluyor kesinlikle tavsiye ederim ve dusta sicak su tutun fiskiye ile ve tabiki dinlenmeye calisin
Nvn09 Madame Benim önceliğim çocuğuma süt yapması. göbek bir şekilde gider ki gitmese de olur hiç önemli değil
Mircet sekerbebek dut yaprağı kurusu dene canım ben çok faydasını gördüm çay gibi demlenip yada yoğurdun içine karıştırıp yiyordum hem şekeri dengeliyor emzirirken inanılmaz tatlı yeme isteğim vardı onuda böyle hallettim
aytiii sekerbebek ben neyi severek yediysem onun sütümü arttırdığını hissettim ama bence esas etkili olan şey bol su ve uyku
Pelo16 sekerbebek bulgur pilavı, dut pekmezi. Ama şimdi size altın değerinde bir sır vereceğim, hiçbir yerde yazmıyor. Kendi gözlemim bu.😂 Cinsel ilişki.🤣 Anında süt geliyor hiç şaşmaz. Sebebi de, cinsel ilişki sırasında salgılanan oksitosin hormonu. Oksitosin hormonu süt bezlerinin yaptığı sütü çok rahat salgılamanıza sebep oluyor. Düzenli bir cinsel hayatla sütünüz hep gelebiliyor. 🙋🏻♀️