Fatimem Hayırlı akşamlar güzel anneler 🎀 Kızım 7ay 24 günlük. Her defa aynı yemekleri yemekten sıkıldı sanırım. Siz bebişlerinize ne veriyosunuz ? 🧸🦋 Alalım menuleri 🌸🤗
Deletedmom348 Fatimem Bende şu an bunu düşünüyorum. Tadımlıklardayız. Bugün muz,irmik arasında kaldım. Bilemiyorum.
Meleyke97 Fatimem kartof kok qaynat ez ver banan alma bluyonda xirda vermesil bisir et falan blender kecirt ver. Menim qizim dunen 5tamamladi biz yehrik bunları ama bidene supu bluyonu zadi beyenmir yemir heleki,
Fatimem Meleyke97 bananı kartobu sevmir. 8 aylıq olacağ uje fikirləşirəmki nə verim ama tapa bilmirəm. Bulqur mərcimək versəm olarmı görəsən
Deletedmom348 Fatimem Havuç,kabak,patates,avokado,şeftali,yoğurt denedi. Bugün bal kabağı deneyecek. İrmik aldık Migros’tan acil oldu biraz. Kararsız kaldım.eşim muz Ruşeym ve bebelac gold un sütlü ballı bir muhallebisinden de almış. Bunlarda kararsızım.
Deletedmom348 Fatimem Şeker mi? Şeker yok sanırım bunu kullanacağımı sanmıyorum eşim böyle şeyler alıp duruyor kafasına göre ne bulursa topluyor eve. Sinir oluyorum