Azratosunannesi Seherronya benimki 16 aylık hala süpürgenin sesinden korkar ancak başka bir odada birine bırakırsam yada kucağıma alıp birlikte süpürürsek korkmuyor 😣
imgesi Seherronya ben cocuk kucagimdayken evi supurdum sonra kademe kademe yere biraktm yere birakinca korkuodu bazen sonra onun en sevdgi sarkiyi soluyr. Hem supuruorm sknti olmuo cok sukur
Seherronya DenizDamla biz örümcek çağını geçtik malesef 😂 kaç kere elletmeye falan çalıştım ama banamısın demiyor 🤔
Seherronya DenizDamla ses sorun değilki gördüğü an deliriyo mesala süpürge mutfağın kapısındaysa asla oraya yaklaşmaz
Smyr6346 Seherronya benimki fön makinasıyla uyuduğu için ondan korkmuyor hatta örümceğiyle peşinden koşuyor. Açarken oyun oynayıp dans edip gülerseniz size güvenip korkmayabilir🤗
Gulfem_1605 Seherronya canimm kizim 16 aylik malesef birkere korkunca laismiyorlar sanirim halen korkuyor eskisi gibi aglamiyor ama bir köseye sıkışiyor calistirinca 😔
Seherronya Gulfem_1605 ya nasıl yenicez bilmiyorum benimkide öyle görmesi yeterli oluyo asla süpürgenin olduğu yere adım atmıyo
DenizDamla Seherronya Haa anladım.Tokalarla oyuncaklarla süslemiş gibi yapsan falan yine mi korkar.😂🙈
Deletedmom387 Seherronya annem al aç kapat alkış fiye diye alıştırdı çocuğum da korkmuyordu eşim süpürgeyle elbisesine dokununca korku oluşmuştu
Seherronya Deletedmom387 bende birazdan girişimde bulunucam bi götüreyim makinanın yanına bakalım belki korkmaz bı sefer
Nursma Seherronya benim kızımda süpürge sesinden korkuyor maalesef ne uyurken ne uyanıkken ev süpürmek mümkün değil süpürgeyi çalıştırıp gülüyorum oyun oynuyorum yok banamısın demiyor. 🤦
Seherronya DenizDamla güzel fikir biradan süpürgenin yanına bir operasyon yapıcam bakalım inşallah başarılı olurum
doruknaz Seherronya kapalıyken supurur gıbı yaptım onada tutturup. sonra çalıştırıp durdurdum bı kaç kere . Öyle alıştı. Şimdi ben supururken o da bı yandan tutmaya çalışıyor. Yada makınenın peşinden geliyo
ayyuzluannesi Seherronya daha yeni 15 , 20 günlükken basladum yanında süpürge çalıştırmaya. Alıştı oda korkmuyor hiç aksine sessiz sessiz bekliyor
M_agayeva ayyuzluannesi aynen bəndəkucukken hep yanında caliadirdim su an 4 ay 1 gunluguz gic korkmaz maşallah ben isimi yaparim oda bəni izler
Seherronya ayyuzluannesi o zamanlar bende açıyodum korkmuyodu asıl iş bebek büyüdükçe başlıyo canım belirli bir aydan sonra korkular oluşuyo
Rengin Seherronya oynaya oynaya. Önüne koydum kendi kendine yanaştı alıştı. Dans ettim sarki soyledim simdi elinden düşmüyor 🤷♀️😂