Beren2323 Bebeğim 14 aylık diş çıkardığı dönemlerde çok huzursuz oluyo normal de çok iştahsız diş çıkardığında aç yapıyo resmen ve ani ağlamaları oluyo doktora Calpolden daha iyi Ağrı kesici var mı dedim dolven dedi ilk defa duyduk kullanan var mo
Mervebtnrr Beren2323 kullandık cnm biz yılların şurubu oda calpol gibi 😊 etkili evet ama bazı diş ağrılarını şurup bile kesmiyor biz karanfil yağı kullandık daha çok
Asyayse Beren2323 döven ve calpol ayrılmaz ikili gibidir. yılların ilacı bu ikisi Dr lar cogu zaman bu ilaclari dönüşümlü verirler su pandemi döneminde dolven verilmemeli verilmeli gibi bir tartışma cikmisti demek ki tartışma sonuçlandı drlar tekrar ibuprofen içeren ilacnyazmaya başladılar.dolvende bunların biri. de dun bize de yazdi kizim rahatsiz heo calpol killaniyorduk dolven de verdi dönüşümlü dedibakalim.9 aylik kizim 2.5 ml veriyoruz.
Lykia Beren2323 doktorum korona dönemi boyunca kesinlikle dolven kullanmayalım diye uyarmıştı bizi doktorları dinlemekte fayda var. 16 aylık azıları çıkıyor uykular haram hiç bir şekilde ilaç vermedim öyle böyle atlatacağız
Rzgr Beren2323 evet gece veriyorum uykudan once bizimde arka azi dislerini cikartiyor. Arkadaslar pandemi döneminde doktor vermiyor demis ama. Bize pandemi döneminde de enfeksiyon icin doktorumuz vermisti.
Mervebtnrr Beren2323 yarım ölçek veriyordum cnm atesi olunca. Ama bizde diş hiç ates yapmadı ağrı yaptı hep ve azıları karanfil yağı ile rahat atlattık köpek dişini de ağrısız çıkardı cok sükür karanfil yağı alın derim doktorlarda öneriyor zaten
ikibinlikdekont Beren2323 2-3 yaştan önce doktorumuz bize önermedi en güçlüsü o olduğu için küçükken onu içtiğinde vücut bir zaman sonra dolvene alisiyormus ve ateşi ağrıyı kesmiyormuş o yüzden calpolle dusuremedigim zamanlar da ibufort veriyorum fitil veriyorum ateş asla düşmezse bunlarla dolven veriyorum