habibe_kzlkaya Abdullah_aras2 ben aldım trend yoldan çok memnunum canım yerdeki kılları bile beze yapışıyor
petek-badee Abdullah_aras2 yaaa kesinlikle sprey inşallah alıcam bidaki aya. Eve taze mis gibi koku bırakıyor taze yeni su sıkıyorsunuz. Hazneede hep su bırakın ztn uzun zaman yetiyormus o su. Elinin altında tek parca al sık sil misss
yaseminligunler Bende yatak altı için sprey mopu cokda pahalı değil ama aldıgım mopun uc pas pasları ve yedekleri yıpranıp yeniden bulabilecekmiyim düsüncesindeyim
Evata yaseminligunler beğendiyseniz yedekleyin benim aldığım markanın yedek mopları tekli 29 ikili 49 a satılıyor
ikizerkekannesi Evata bende gördüm o markayı ve almak istiyorum ikizlerim var uyurken hemen silerim kafasındayım ama yatak altı koltuk fln rahat oluyor mu pratik mi
Evata yaseminligunler çok beğendim tertemiz yapıyor robot süpürgem var onu çalıştırıyorum onun işi bitince arkasından sprey mopla geçiyorum 5 dakikamı alıyor. Ben çok temizlik yapan birisi değilim normalde çalışıyorum belki çok titiz ev hanımları beğenmez 🤷🏼♀️Ama benim için çok iyi
Evata ikizerkekannesi tabi vileda duruyor o mecbur ama günlük hemen pratik sileyim derseniz sprey mop çok güzel 5 dakikada evi dolaşıp geliyorsunuz. Bebeğim küçük corona yüzünden temizliğe kimseyi alamıyorum ve ben ayrıntılı temizlikten anlamam 🤷🏼♀️