Eslemmomy baybalyanak limit 200 birde paket halinde de var iki koli vardı biri 206 TL biri 214 TL 206 olan benim daha çok işime yaradı aldım buzumuz en güzeli 🤗
Eslemmomy baybalyanak Sütaş markete girin orda hem onların hazırladığı koli var hem de isterseniz kendiniz alışveriş yapabilirsiniz
Mirayse baybalyanak evet kendi sitesine giriyorsunuz. kaşar tereyağ aldık 2ser tane eşim kefir bide pudinklerden aldı yoğurtmu ne almıstı. Kendi ihtiyacınıza görede paket olurturabiliyorsunuz illlaki hazır paketlerden almanıza gerek yok
Elif_serra Eslemmomy 3 ayından beri hoşuna gidiyor gösterdiklerim.çıngıraklı olanlar filan peluilar var onlarında seviyor oyun halısı da oyalıyo
Eslemmomy Minikbirkalp ay çok güzelmis keşke elim yatkın olsa bende yapsam ahtapot ilk defa gördüm çok güzel cidden ellerine sağlık 🤗🌸
Minikbirkalp Eslemmomy sağol cnm bnm bende pek anlamazdım elim her şeye yatkındır elişi olarak ama amigurumi hi8c yapmamistim pandemide bir başladım kendimi aştığımın farkına vardım o oyuncakların hepsini ben yaptım 🤭
Eslemmomy Minikbirkalp benim ellerim tutmadı hamileyken başladım yapabilirdim de öğrendim nasıl olduğunu ama tığı tutamadım yapamadım 🤷