Eslemmomy nasıl teyzeleri kızımın buzusu..🥰🥰🥰 var mı sizin de böyle oyuncaklarınız? Atın da görelim 😍😍😍
Elifum Eslemmomy çok tatlı uyku arkadaşı falan bizimkiler hiç ihtiyaç duymuyorlar bu tarz oyuncakları hiç yok
Eslemmomy Selinsu1 içeriği hoşuma gitti paketin zaten ihtiyacım olan şeylerdi tek tek aramsk yerine topluca aldım buzu da extra oldu 🤗
Dn123 Eslemmomy sutastan 200 tl üzeri alışveriş yapasım geldi çok tatlıymış benimkinin tavşanı var ama oynamıyor
baybalyanak Eslemmomy limit 200₺ mi peki bende yapıcam da o yüzden soruyorum. Peynir almayı düşünüyorum ordan alayım hiç bari buzumuz gelir 😅
Eslemmomy Dn123 bende aldım ama bilmiyorum oynar mı küçük daha tavşan var bebek var iki tane rakunu var kızımın birde bu bakalım büyüsün de 🤗
Elif_serra Ben kendim yaptım buzu, arı maya ve tavşan 😊şimdilik bakıyor tutmaya çalışıyor. Tutma refleksi geliştiğinde oynar umarım
Mirayse Eslemmomy bizde aldık zaten sürekli aldımız seyler kendi paketmizi olusturduk. Kızım buzuyu her yere götürüyor cok sevdi
Eslemmomy baybalyanak limit 200 birde paket halinde de var iki koli vardı biri 206 TL biri 214 TL 206 olan benim daha çok işime yaradı aldım buzumuz en güzeli 🤗
Eslemmomy baybalyanak Sütaş markete girin orda hem onların hazırladığı koli var hem de isterseniz kendiniz alışveriş yapabilirsiniz
Mirayse baybalyanak evet kendi sitesine giriyorsunuz. kaşar tereyağ aldık 2ser tane eşim kefir bide pudinklerden aldı yoğurtmu ne almıstı. Kendi ihtiyacınıza görede paket olurturabiliyorsunuz illlaki hazır paketlerden almanıza gerek yok