Merve_hiranur Kızım 1 aylık ve kullandıgımız şampuan yuzunden yuzunde sıvılce gıbı şeyler cıkmaya başladı bepantholle yuzundekıler eskıye gore sondu sadece kızarıklar kaldı oda gecer ınşallah ve yıne kullandıgımız şampuan yuzunden kızımın kafası konaklanmaya başladı doktora goturdum badem yagı sür tara falan dedı denedım gecmedı hatta daha cok cogaldı konak kulaklarına kadar ındı zeytınyagı surup yarım saat bekltıp taradım banya yaptırıyorum yaklasık bır haftdır boyle yapıyorum ve yavaş yavaş kalkıyorlar ama baş edemıyorum hemen gecsın ıstıyorum sızce daha cabuk gecıren bı onerınız falan yokmu. Bu arada kullandıgımız şampuan unıbaby dı doktor seba mede gecırdı kızımın cıldı yaglı ve hassas oldugu için alerjı yapmış kızımı😒
Nurrg Merve_hiranur duşta şampuanladıydın zaman saçını tarağıyla tersine tara geçer inşallah bizimde öyleydi birdaha kalmadı
AybarsMomy Merve_hiranur nasıl geçer bilmiyorum banyodan sonra saçını arkaya doğru tara dediler bana konak olmasın diye hiç olmadı çok şükür mustela konak önleyici şampuan kullanıyoruz
Prematureannesii Merve_hiranur mustela al hemen losyonunu a onu kullan 2 günde şok olucaksın eser kalmıcak
Minikannesi00 Merve_hiranur canm benm oğlumda da vardı tüm kafasını kaplamıştı sarı sarı olmuştu. Her banyodan önce bebekyağı sürüp 10 dk bekledikten sonra minik tarakla taradım hepsi çıkıyordu 3 yada 4 banyodan sonra bişey kalmadı çok şükür
Elmaliturta_ AybarsMomy Merhaba ben de konak için o şampuanı almayı düşünüyorum ama bulamadım sanırım yabancı yazıyor mümkünse tam adını ya da resmini atabilir misiniz
Tsksn-gns-27 Prematureannesii onun fotoğrafını atar misiniz bana bende ondan Alicambbulamiyorum lisyonlusunu nerden aldiniz
Hilalsarem Prematureannesii mustela 2 tane aldım şampuan hala oluyor. Kızımın saçı doğumdan beri çok ama artık zamanla geçer diyoum
BusraOmerAsaf Merve_hiranur emziriyorsunuz değil mi? Yediğiniz içtiğiniz şeyler de alerji yapıyor olabilir. Mesela benim oğlumda tekrarlanıyordu süt ürünleri ve tavuk et diyetine başladım şükür artık olmuyor
Merve_hiranur BusraOmerAsaf emzırıyorum acaba o yuzden mı oluyor bılmıyorum kı doktorlar korono vırusu yuzunden dıger hastalarla ılgılenmıyor kı ve buda benı sınır edıyor ıkı ılac yzıp gonderıyorlar paramla rezıl oluyorum resmen
Minikannesi00 Merve_hiranur dene canım ilk başta eki etmiyor sandım da 3. De falan bitti komple ,geçmiş olsun
duygu-cinar Merve_hiranur aynılarını yaşadık. Üni baby mahvetti. Sebamed eh işte. Bizim linola şampuanı geçirdi. Tamamen kokusuz alerjik bebekler icin. Oneririm
Angel_45 Merve_hiranur cnm doktora gittim ben benim oğlumun da konağı vardı şampuan falan fayda etmiyo dedi zeytinyağına karbonat koyup tara dedi. Ama ben denemedim direk zeytinyağı şurup az bekleyip taradım geçti
BusraOmerAsaf Merve_hiranur maalesef çoğu doktor öyle. Siz bir gözlemleyin süt yoğurt vs ya da et tavuk tükettikten sonra huysuzluk, gaz, konak egzama gibi şeyler oluyor mu. Kaka şeklinde sayısında vs değişiklik var mı ona göre şüphelenirseniz başk bir doktora alerji konusunda diyet için danışabilirsiniz. İlk aylarda yaptırmıyorlar ama genelde kakada kan bekliyorlar ama ben çocuğumun rahatsızlığından anladım denedim yediklerimi içtiklerimi en son dondurmayla kakadan kan geldi doktor %100 emin olduk artık dedi. 2 aydır diyetteyim ben şükür her şeyi daha iyi
Mirzafeyza2020 Merve_hiranur zeytinyağını karbonatLa karıştırıp sür canım biraz öle beklet Sonra tara ve yıka ben üç bebeğime de öle yapmıştım 🌸
dontsleppyunhappy Merve_hiranur ya bizimde öyleydi, kulak arkasına kadar dediğin gibi, hatta kaşları bile, doktor bu egzama dedi. Bi losyon verdii eczaneden aldım onu sürüyorum, gerçekten konak mı egzama mı anlamadım gitti, ama losyon iyi geldi.
Merve_hiranur dontsleppyunhappy aynen kaşlarındada var boyle kabuk baglamış semsert kulak arkası kulakları hatta afedersınız adet kanı pedde bırıkır kokar ya oyle kokuyor burnuma 😒