Sinem-aras1914 Kızlar bebeğim fena kabız kedi boku gibi sert parça parça kaka yapiyor yapana kadar da canı çıkıyor resmen kayısı suyu yapıp veriyorum zeytinyağ içiyorum fayda etmiyor ne yapmam lazım acil fikir verirseniz sevinirim çok moralim bozuk
FulyAtik Sinem-aras1914 soguk sıkım corek otu. Yagi icerseniz emiyor ise emin olun cok iyi gelecektir
Tugce2020 Sinem-aras1914 yeme düzeninde farklılık yaptın mı canım birden ve fazlaca unlu şeyler yapmaya başladıysan falan olabiliyor doktor duphalac diye bi şurup vermişti üç gün sonra etki etti kaç gün oldu bilmiyorum ama bence bi götür doktora ilaç verir
Tgba Sinem-aras1914 benim oglumda kabız olurdu ben irmik pişiirp içine iki tane kabugu soyulmuş hurma koyup bilendirdan gecirip yedirirdim ve düzelirdi fikir olsun sizede cok işe yarıyor hurma 👌🏻
Sinem-aras1914 Gmzdgs bizim hiç olmazdj yeni yeni oldu peki nasıl çözüm buldun ne yaptın sanki patlayacak gibi kıpkırmızı oluyor ağlıyor yapamayınca da
Gmzdgs Sinem-aras1914 valla benm kızımda oyle kızarma zorlanma olmuyordu bişey yapmadım makatta müdahalede etmedim iyi değilmiş zeytinyağı falan içiren oluyomuş ama faydası olurmu bilmem duphalac diye bi şurup var bagırsak düzenleyici bn kullanmadım ama işe yarıyo sanırım tabi doktor tavsiyesi olmadan kullanma cnm bence biraz bekle ek gıdaya alışınca kendiliğinden düzeldi kızım
Sinem-aras1914 Gmzdgs bekleyeyim bir kaç gün daha peki yapmazsa eğer sağlık ocağına götüreyim endişeleniyorum çok ilk çocuğum bulunduğum yerde de tekim kimsem yok onu öyle görünce elim ayağıma dolanıyor resmen beynim duruyor sağol canım
Gmzdgs Sinem-aras1914 rica ederim bnmde ilk Çocugum 😊 tabi içiniz rahat eder hemde yapılabilecek bişey varsa yol gösterir gidin tabi
Halim Sinem-aras1914 daha fazla beklemeyin yazık günah kuzucuga ya doktora götürün yada sabah öğle akşam zeytin yağı içirin
FulyAtik Sinem-aras1914 corek otunu yeyin o zaman onunda faydasi olur aci olabilir ama soguk sıkım yag mutlaka buldurun hem bagisikliginiza iyi gelir hemde bebege cok faydasi gecer sutunuzden bebegimin drunada danistim kendisi prof kesinlikle kullan hem kendin icin hem bebek icin cok faydasini gorursun demisti.
Sinem-aras1914 Tugce2020 yemek düzeni olarak çorba veriyorum gündüzleri püre yapıp veriyorum ama bunları 2 ay oldu vereli unlu şeyler hiç vermedim sıvı ağırlıklı veriyorum hep acaba onlar mı yaptı yarın bakacağım yapmazsa götüreceğim
Tugce2020 Sinem-aras1914 verdiklerinde değişiklik yaptıysan o hemen etkiliyor muhallebi falan çok yaptıysan şeftali yapabiliyormuş bendede götür zorlanmasın :)
Sinem-aras1914 Tugce2020 ayy şeftali çok seviyor sık sık veririm bilmiyordum kabız yaptığını sağol canım
Tugce2020 Sinem-aras1914 bende bilmiyordum doktor söyledi kayısı gibi düşünüp ben rahatlatır diye düşünüyordum