yagmura AlimbalAlim ben blw de denedim. Her şeyi ağzına sokan çocuk önündekinin yiyecek bir şey olduğunu anladığı zaman asla ağzına götürmüyor alıp yere atıyor. Her gün koyuyorum önüne bir şeyler. Hiç alıp ağzına götürmedi inşallah sizinki yer öyle
AlimbalAlim yagmura Bence çok geç. Bir de ben bebekken aşırı zayıf ,yeme bozukluğu olan bir çocuktum. Doktor doktor gezdirdiler. Yediğim şeyler bir elin parmağını geçmezdi. Sifami zor bulduk. Bende şimdi ya öyle olursa korkusu var. Allah korusun bebeklerimizi.
yagmura AlimbalAlim ben de çok zayıf ve iştahsızdım. Beni de sürekli gezdirmişler doktor doktor. Lisede iştahım açıldı. İnşallah o kadar geç kalmaz bizimkiler😂 yemeyen annemin çocuğu da yemiyor galiba
AlimbalAlim yagmura Sanki bı kere benimki de öyle yaptı. Ben böyle bir iki blw denemesi yapayım dedim. Kabak verdim eline. Dedigiiniz gibi her şeyi sgzina götüren çocuk ,onu mıncıkladi atti. 🙃😁
AlimbalAlim yagmura Ay olabilir valla. Sağlıklı olsunlar da bizim ömrümüzü yesinler,ağzımıza etsinler porblem yok 🤕