Babygirly Aselimmm belki de ondan işe yaramadı acaba dışarı mı attı gece bir tane daha yapayım olmadı 😔
Ftmatk Babygirly yarım olunca tam girmiyor fitil.onun yerine bıçakla inceltip verdim 5 dakika içinde yapıyordu bi de öyle deneyin.güzel günlerde büyütün☺️
Aselimmm Babygirly sen yine de yarım yaptıysa bugün bu akşam verme canım bir günde iki tane olmasın 2 gün bekle bi yarım daha verirsin
Aselimmm Babygirly iyi bari canım sevindim😂 ne hale geldik ben bebeğim yaptığında havalara uçmuştum bir gün bir 💩 uğruna sevineceğim hiç aklıma gelmiyordu
Derinnur Sabah aksam organik zeytin yagi 1cay kasigi icir iyi geliyor bzdede kabizlik vardi ek gidaya gctignde duzeliyor anne sutu yagli oldugu icn sindiremiyorlr
duriskonunannesi Babygirly ne yapmıştınız kaka yapması için? Dedikleri gibi fitili içindemi beklettinZ
Evlatkokusu Babygirly benim ilk kızım 1 hafta yapmazdı, hiçte bişey olmadı. Ek gıdaya geçince düzelmeye başlamıştı. Tek sorun çocukta huzursuzluk oluyor, tuvaletini yapamadığı için
Miniklerim03 Babygirly bnmkininde mideden direk bagırsaklara iniyo heralde😀 dogdugundan beri 7 8 defa yapmasa duramaz bi gün yapmadıgı olmadı bnde 2 güne bir yapsa keske diyorum kilo alımı azalıyo yoksa
Deletedmom324 Hazal fitilin uzun sure icerde durmasi da ilginc. Doktora danistiniz mi hic bir sikinti yok degil mi?
Babygirly Kubracosaar 2 saat sonra yaptı ve artık 3 ay 10 günlük oldu neredeyse 15 gündür fitil ihtiyaç olmadan her gün kendi kendine yapıyo 😍