1prens1prensesannesii Alptugmomy bende hrmoroide çevirmedi de kanama oluyordu. Çatlak olmuş dedi.. 2 günde faydasını gördüm zatende geçmesi 2 ayı felan buldu. Mümkün olduğunda tuvaletini tutma. Ve girmeden önce krem süt. Zeytinyağı da iyi gelmişti bana.
Alptugmomy 1prens1prensesannesii hangi fitil.ve kremi vermişti doktor sana canım? Valla inşallah bende geçti diyebilirim 🙏🏻 zaten çatlak zor iyileşiyor dedi eczacı da bakalım inşallah bian önce iyileşir normale biner bide kantoron yağını nasıl.kullandın canım
Alptugmomy YasemiNYagmur1 yaaa iste benimde o.şekilde oluyor 😕 kabızlığım hafifliyor ama makatta ki yırtık oldukça nolursa olsun zorluyor yinede 😔
YasemiNYagmur1 Alptugmomy doktora gitmek istemiyorum hemen ameliyat diyorlar çünkü kimden duyduysam öyle söylediler e bi de muayene şekli malum gidesim yok o yüzden kendi yöntemlerimle geçirmeye çalışıyorum ama zor gibi
Alptugmomy Mucizem01 valla o çatlağı da geçirir toparlarsa gerçekten mucize bi keremmiş diycem canım inşallah iyi gelir 🙏🏻
Alptugmomy YasemiNYagmur1 geçiyormu da öyle kendi yöntemlerinle canım? Ağrı falan yapıyordur muhakkak ozaman ne yapiyosun çok zor ya inşallah benimde çevirmez bu gidişle 🙄
sinemin Alptugmomy çok zor anlıyorum seni ben pişik kremi kullandım ama bi faydasını görmedim bi gün aç karnıma aşure yedim rahat çıktım aynı günün gecesi de cam açık üstümde atletle uyumuşum üşütmüşüm öyle öyle derken isal oldum işte
Alptugmomy sinemin üşütmek mi gerekiyor diyosun 😀 ben üşütünce boğazlar gider salya sümük olurum öyle yapınca yine de ishal olmam heralde canım 😀🤣 ilk sezeryandan sonra bende yemiştim aslında banada iyi geldiydi aşure ama şimdi pek yaramıyo ya
Alptugmomy Ozgebrar2019 valla baya işlevsel bi krem ozaman 😁 dur bakam bide ben deneyim makat catlagini da gecirirse helal valla bir numaralı kremim olacak ondan sonra herşeye onu kullanırım 😀
YasemiNYagmur1 Alptugmomy evet geçmiyor tam olarak kabızlık durumu olunca başa dönüyorum çok zonklayıp yanarsa buz koyuyorum 🥴bide dayanabildiğim kadar sıcak suya oturuyorum
Alptugmomy YasemiNYagmur1 Allah yardımcın olsun canım Rabbim acil sıfa versin 🙏🏻 sana da bana da tüm rahatsızlık duyanlara zor valla ya 😐