Aybarss_Mom Kızlar H&M’den alışveriş yapacaktım ama mağazada bul kısa bir süre çevrim dışı yazıyor ilk defa alışveriş yapacağım sizde de mi böyle yazıyor acaba
Pinar4063 Aybarss_Mom ben hep ordan alırım kızıma çok kaliteli ürünler tam ayına göre alıyorum tavsiye ederim bu markayı☺️
Momymomm Aybarss_Mom ürünleri çok güzel bazı ürünleri biraz büyük olabiliyor ben doğduğundan beri H&M Zara Koton vazgecilmezim diyebilirim ürünleri bi harika
Aybarss_Mom Deletedmom896 bir de canım bedenleri nasıl bikaç yorumda tam beden yazıyordu ama oğlum şu an 4 aylık kışlık mont alacaktım
Deletedmom896 Aybarss_Mom Ben bedeni neyse onu alıyordum sıkıntı olmadı hiç artık tabi kilosu da önemli benim kız biraz tontiş 3-6 yerine 6-9 alıyordum sen 3-6 al bence çünkü mont kalıpları biraz geniş oluyor
ozgiltrr Aybarss_Mom ben H&M de çalışıyorum bebeğinizin aylık gelişimi ayına uygunsa tam sipariş verebilirsiniz normalde kalıpları biraz daha büyük oluyor ayına göre
Bebekfirarda Aybarss_Mom biz genelde hm alıyoruz 3 aylık kıyafetler kilosu 7600 olmuyor canım 6-9 alıyoruz tamamen lkiloya göre bana göre de hm kalıbı küçük tulum va alacaksan büyük al daha uzun kullanışlı olur ✅
Aybarss_Mom Deletedmom896 3 6 değil de 4 6 var galiba birkaç tane 4 6 ay alıp bikaç tane de 6 9 ay mı alsam
Aybarss_Mom Pinar4063 ürünler güzelmiş gerçekten bikaç lcw ve e bebekten almıştım ortalama aynı fiyatlar
Deletedmom896 Aybarss_Mom Evet evet şimdi içine de kalın giydirdiğini düşün dar gelir al sen seneye de giyer 🤪
Aybarss_Mom Deletedmom896 tamam büyük alayım canım bizde öyle büyüdük seneyede giyer diye 😂 bi de canım ayakkabı kaç numara almam lazım
Aybarss_Mom Melisyamac yaa bak iyice kararsız kaldım 😣 mont mu aldın fotoğraf atabilirsen atar mısın canım
Aybarss_Mom Momymomm kotondan bende çok memnunum h&m den ilk defa alacağım inşallah memnun kalırım beden işini çözersem 😂
Melisyamac Aybarss_Mom tulum aldim canm sen bebeginin ayına gore al benim gbi kac aylik bebegin foto atmayi beceremiom ya burda 🤦♀️