Teachermom Karaoglannesi Soyle birsey var goguste sut ne kadar beklerse yagi son sute gecer ama az beklerse yagi on sut ile karisik olur yani sik emerse az az emer ama yagliyi da alir.2 3 saatte emerse gogsu tam bitirecwgi icin yine yagli suti alir yani degisen birsey.yok.Zamaninda kafayi cok takmistim arastirmistim😂umarim anlatabildim
Tatlim Karaoglannesi canım ben ne zaman isterse o zaman meme verdim ama genelde 2 saatte bir oluyor. 3 ayi doldurdugunda 8650 grdi. Şimdi 4 ayı doldurmak üzere yarın doktora gideceğiz sanırım 10 kilo civarı oldu.
Angars Karaoglannesi sık sık az emen bebek az kilo alirmis doktor bana sordu surekli mi emiyor diye hayir 2 saate bir 3 saate bir dedigimde ondan dolayi kilo aliyor demişti
Karaoglannesi Teachermom ben de aynı durumdayım ilk bebeğimde hiç kilo almıyor ve çok kusuyordu şimdi de aynı olsun istemiyorum nasıl başlarsa öyle gidiyor
Tatlim Volmine Bahar10 gün içinde emzirip geceleri sagiyorum üstü yağ kaplı oluyor . Et ve bulgur bana yarıyor bol su iciyorum. Anne çaylarından içiyorum günde 1 ya da 2 kere.
Karaoglannesi Angars benim bebeğim genelde 1buçuk saatte bir emmek istiyor arasını uzatmak istesem de olmuyor
Tatlim ppzeynep pek tontis değil canım ya boyu da uzun 3 ayı doldurdugunda 8650 Gr 69 cmdi. Şişman değil ama azıcık balık etli.dogdugundan beri her ay güzel kilo aldı ve uzadi.yarin doktor kontrolü var bakalım ben de merak ediyorum.
ppzeynep Tatlim Benim oğlum 5,5 aylıkkken 8,850′ydi. Boyu 71 cm’di. Doktorlar iri bir bebek diyorlardı. Senin bebişin daha 3 aylıkmış, o yüzden dedim tombiş diye.😊 Maşallah kuzularımıza.💕
Tatlim Karaoglannesi evet canım çok gazliydi hala gazlı. Reflusu de vardı bu ay atlattık onu çok sukur
Teachermom Karaoglannesi Soyle diyeyim bebegim 2.ayda gazin tavan yapmisti gunde 7 saat hic ara vermeden emzirdigimi bilirim en fazla 1 saat dururdu emmeden.Ama en fazla kiloyuda o ay aldi.Bence sik sik emzirmek sutu de arttirir sik emzirin gerisini dusumeyin stres uapinca sut azalir
Karaoglannesi Teachermom benim bebeğim de çok gazlı doktor 2 buçuk saat aç beslenme aralarını dedi ama hiç 2 buçuk saat beklemiyor geceleri hariç