ZehraSara torbası yok evet, üç tane haznesi var, bir tanesi hem silme hem mop için, bir tanesi sadece mop için, bir tanesi de her zaman içinde takılı tutacağınız sadece süpürme için. Ben şöyle bir sistem yaptım kendime, her gün süpürtüyorum bütün evi, iki günde de bir de mop yaptırıyorum. Mutfaktan çıktığımda hem mutfağa, hem yemek alanına mutlaka gönderiyorum. Mop yapacağım zaman sulu haznesini takıyorum. Ana süpürme haznesini iki günde bir boşaltıyorum, zaten her gün süpürülmesine rağmen çıkan toza ve kire inanamazsınız. Boşaltım yapmalısınız ki makinanın çekim gücü zayıflamasın. Altındaki fırçalı kısma saçlar ve tüyler dolanıyor temizlikte, makinanın sağlığı için onları da kendi minik temizleme fırçası ve ucunda var olan saçları kesmeye yarayan bıçağımsı aletle temixliğini sağlıyorsunuz. Bu boşaltım işi kafanızı karıştırmasın zira şu anda siz bu yazıyı okuken bile daha uzun süre harcarsınız. Bütün bu bahsettiklerim dakikalık iş. Viomi V2 pro modeli için konuşuyorum; su haznesini makinanın içinde bırakmamalısınız, işiniz bitince çıkarmalısınız. Roborock s5 max modelinde buna da gerek yok.