Anlatıyorum burada herkese 2018 yılında oldum ameliyatı doktorum Ataşehir Avicenna Hastanesi Yasin Yılmazdı. Öncelikle harikulade bir insan. Dünyagöz hastanesini asla ama asla tavsiye etmem işleri güçleri para koparma derdinde işi ticarete dökmüşler başka birşey değil. Neyse benim gözlerim miyop ve astigmattı 3 numaraydı ben senelerce gözlük kullana kullana 1.5 a indirdim yaklaşık 2 sene hep 1.5 da kaldı. Bu arada asla lens kullanmadım. Doktor muayane etti göz numaranın büyümesi durmuş dedi. İyiki lens kullanmamışsn lens kullanan insanların genel olarak gözlerinde kuruluk meydana geliyor ameliyat sürecimiz biraz daha zorlu geçer demişti. Sonra işte retina duvarıma baktı eğer duvar ince olsaydı ameliyat edemeyecekti kör olabilirdim. Retina duvarı da kalın olup büyümede durmuş olunca ameliyata karar verildi.10 gün sonra gittim. Kadıköy Kudret Göz Merkezinde oldum ameliyatı. Cuma akşam 6da ameliyata girdim. 10 dk sürdü ve hiçbir şey hissetmedim. Kafamın üstünde küçük bir ayna var doktorun yaptığı tüm işlemleri hatırlıyorum. Göz bebeğin üstünde ince tabaka birşey var perde gibi kaldırdı orayı ya şaka gibi ışın atıyor falan ama hiçbir his yok çünkü pamuğa bir ilaç koyup gözümn etrafına sürmüşlerdi. Neyse ameliyattan çıktım arabaya bindim 10 dk snra bi ağrı başladı asıl işte sorun burda başlyo ağrıyı durduramadım.Gözlerim kapalı. Çığlık atıyorum adeta.Eve geldk doktor yemek uedkten sonra ilaç içebilrsn dedi. Yeöeğimi bile annem yedirdi. Akşam 8 den gece 3 e kadar bastım çığlığı size yemn ederim sezeryan oldum dikişlerim bunun kadar acımadı. O saat aralğnda yaşadğm acıyı unutamam. Sonra zar zor uyudm sabah kalktım ağrı bitmiş batma başladı. Öyle fevam etti 3 yada 4.gün doktora kontrole gittik. Gözüme baktı sonra içinden şeffaf lens çıkarttı🤦🏻♀️ O çıktı ben rahatladım adeta. Sonra işte kontrol vs etti tabi bulanık görüyorum hâlâ. Bu arada kaynakçı gözlüğü gibi bir gözlük veriyor sana. Bende IT destek uzmanıyım sürekli pc başında olmama rağmen sürekli vitamin takviyelerinde bulunarak ve damlalarımı dizenli kullanarak 20 günde normal sürecime geçtim. Ve şu kadar söylüyorumm iyiki yaptırmışım dünya varmış bee. Üstümde koca bir yük kalktıı gitti. O kadar acıya değer belki benm ağrı eşiğim düşüktür o yüzden öyle olmuştur bilemeyiz tavsiye ederim👍