nuuluuuu24
Pinkbery
Prensannesi6
Herkesin dediği gibi gerçekten sabır işi ilk bunu söylüyorum. Siz hazırsanız başlayın yoksa olmuyor. Kızım zaten belli ediyordu değiştir bezi çıkar vs. Baktım sıcaktan pişik de oluyor. Bi gün kalktım ilk önce bütün evin halısını topladım. Bunlardan önce bezliyken ben kendim ev giderken hep yanında götürüyodm hadi kızım benim cisim geldi gel gidelim diye bana bakıyordu alkış yapıyorduk. Böyle ilk aşıladım wc ye gitmeyi. Sonra onun lazimligini çıkardım koydum klozetin yanina. Bi sabah kalktım bezini çıkardım hadi çiş yapalım gidelim de dedim gttik çişini yaparken korktu sonra ben alkışlamaya başladım adresin kızıma falan. Oraya boyama kitabi ile renkli boyama kalemi aldim o hep orda durdun. Ilk 15 dakkada bir götürdüm tabi çok altına yaptı ama yine alkış yaptım ben korkmasın diye çiş yaptı benim kız diye oynadık hopladık. 1ni altına yapıyorsa 2sini söylemeye başladı 3gun. Kakasini ilk yaptığın çok korktu tabi ben anlattım bu kaka buraya yapıcaz diye kaka da bir iki kere altına yaptı. Baktı kendi rahatsız olmaya başladı onu da söyledi yaparken korktu ve ben sarildim korkma kaka yapıyoruz diye bi süre öyle yaptık yavaş yavaş alıştı. Ilk hafta ama çişini yapsın diye Yarim saat wcde oturduğumu biliyorum onunla birlikte yapsın görsün diye. Sonra cise bay sifona bastrmalar ellerini yikamak. Böyle böyle alisti