ikiprensannesii2 Sebiyelda siz baya giydiriyomuşsunuz ☺️ Bursa o kadar soğuk olmuyo nerde yaşıyosunuz ev sıcak oluyo o kadar kat kat giydiremem galiba
Sebiyelda ikiprensannesii2 Bitlis’te yaşıyorum taşımalı bir yılı geçiyor evde kişi geçirmedim aşıri soğuk olduğu için hamileligim riskliydi enfeksiyon kapmiyim dedim doğumdan eve geldim Nisan onbirdi anlattığım şekilde giydiriyordum düşün bir de Şubat olsa nolur dusunemiyorum bu kış bakalım nasıl olacak
Mezecanavari ikiprensannesii2 sıcak bebeği hasta eder . Terletmemeye dikkat edin. Durduk yere mizmizlanma varsa bir yeri üşümüş mu bakın 😊 kışın uyku tulumu kullanmanız daha mantıklı erkek ise
Mezecanavari ikiprensannesii2 ben açıkçası evin içinde diye gece gündüz giydirmeye düşünüyorum . Çünkü minik bebekler için biraz zor oluyor kalın kıyafetler . Uzun kollu çıtçıtlı altına rahat eşofman da olur patikli. Yine çok usurse üstüne de geçirirsiniz. Ama şu an erken bence bırakın tadını çıkarsın hafiflgin. Bebekler elden ve ayaktan soğuk kapmıyorlar ama enseden çok kapiyorlar. O yüzden kalın giyince daha çok terleyip soğuk kapiuorlar
ikiprensannesii2 Mezecanavari gece mutlaka giydiririm uyku tulumu çünkü bebeğim sürekli üzerini açar nasıl yapıyosa altına alıyo örtüyü ☺️ Gündüz de dediğiniz gibi yaparım
Sarikuzumalp ikiprensannesii2 ev sıcaklığını yeteri derecede tutarsanız bence kilotlu çoraba gerek yok. Kaşındırır gibi geliyor hep bana. Her zaman kendi giydiğinizden 1 kat fazla hiydirin aşırı da giydirmeyin ki terlemesin asıl terleyince hasta olur.
Deletedmom388 ikiprensannesii2 Aynen öyle,yani kış diye kat kata gerek yok aslında önemli olan evin sıcaklığı🌸
Yoncabasak İlk 40 gün giydiğinizden bir kat fazla sonrasında siz ne giyiyorsanız aynısı.tıpta böyle :) iki çocuğuma da böyle yaptım ben örtünmeden uyuyorum onları da örtmüyorum örtünmediğimde.kriter benim yani.
Minakanne Ben bı kısa kolu bı uzun kolu zıbın giydiriyoruz onun üzerinde kazak altına erkek olmasına rağmen bı kilotlu çorap üzerine çorap kazaginin takımı pizama