Sisi Kizlar merhaba. Bebegim cok oksuruyor. Doktora goturdum akcigerlerini usutmus birde geniz akintisi var dedi. Dolven verdi. Atesi olursa gel dedi. Dolvenin prospektusunde 6 ay oncrsi cocuklara vdrmeyin diyor. Kullanan var mi😣 bebegim 3.5 aylij bu arada
Badem Sisi doktorunuz verdiyse bir çay kaşığı kadar verebilirsiniz. Ateşi çıkarsa da dönüşümlü kullanmak gerekiyor ilaçları öyle güçlü reaksiyon gösteriyor, geçmiş olsun🌸
Nazlipek Sisi dolven veriliyo küçük bebeklere de ama kortizon içerir dolven o yüzden sık kullanılmamalı. Düşmeyen inatçı ateşlerde etkilidir kortizon nedeniyle de boğazdaki bronşlardaki ödeme iyi gelicektir
Nazlipek Sisi çocuk kemik iliği naklinde çalışıyorum canım bu ilaç bizde su gibi kullanılıyo 🙈 merak etme kontrollü kullan👍🏼
Selma42 Yanlış hatırlamıyorsam dolvenin içeriği pek iyi değildi ama daha iyi bilen bi arkadaş yardici olsun. Zararı yoksa cay kaşığı kadar verin
ikos58 Sisi evet annem kardeslerıme onu kullanırdı genelde soguk algınlıgında agrı kesıcı ates dusurucu. Ama genelde bebeklere mor calpol kullanılıyor
Sisi [bilinmeyen] atesi yokki canim sadeve huzursuz ve cok oksuruyor. Birde avuc dolusu kustu nugun iki kere. Acaba hastaliktan mi diye supheleniuorum
DilekB_ Sisi canım bir yerleri ağrıyordur o yüzden huzursuzdur dr ateşi çıkmadan kendi bağışıklığıyla atlatsın diye vermiştir her ilacın içinde mutlaka birşeyler yazar ve yazmak zorunda...
Nazlipek Deletedmom006 ağrı kesici ateş düşürücü alerji durumlarında boğazdaki ödem için rahatlatma amaçlı kullanılabiliyo calpolden etkilidir ama doktor önerisiyle kullanılması şart
Sisi [bilinmeyen] eczaciya sormadim canim ama prospektusunde 7 kilo alti kullanizlmaz diyor. Benim bebegim 7.100 gr zaten ondan icim rahat sdece ay konusunda sknti ettim. Yarin baska doktora daha goturcegim
bynduru Sisi saglik bakanligi onlem amacli boyle bir yazi ekletiyor ama doktor veriyor kullanabilirsiniz